Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi birşey alacağım zaman fiyatı ne olursa olsun en ince ayrıntısına kadar araştırırım. Ama benim için kafa karıştırıcı nokta da buradan sonra başlıyor. Mesela forumdaki ikinci el konusunu en sonundan başına kadar inceledim. Forumda ikinci el Pentax 50 mm 1.4 lens fiyatları 450-500 TL seviyesinde. Bugün hayyamda aynı lensi 350 liraya buldum. Teknik açıdan nasıldır pek anlamadığım için yorum yapamam ama kozmetik açıdan bayağı temiz görünüyordu. Forumda bile fiyatları bu seviyedeyken esnafta daha ucuzuna rastlamak insanı tedirgin ediyor haliyle. Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayyam esnafını olduım olasaı sevmem. adamlar neredeyse bedavaya insanlardan ürün alıyorlar çok iyi mevlallara satıyorlar. tamam ticaret diceksiniz ama ticaretinde bi adabı var. her dükkan i.çin geçerli değil bu dediğim ama geneli öyle ne yazıkki. uygun ürünlerde var tabiki ama genelde çok acayip bi anlayışları var anlamadım..örnek: elimde a350+grip + sigma 18-50 2,8 ve 70-210 bunu hayyamda kaç çarşıya sorduysak adamlar o-komple sete en fazla veren dükkan 400 tl idi biri 350 tl verdi . be insaf dedim. kar yapacaklar ama o kadarda değil yani.. ondan sonra ana avrat sövdüm içimden çıktım oralardan .. adamlar sadece body fiyatına tüm seti alacaklardı benden..
Başlatan mbbalkan26
Başlatan haldun31
Başlatan MrSeker
Başlatan Ozzcob