22.04.2013 Pentax Resmi Distribütörü olan NAR Bilişim'den faturalı, kutu içeriği eksiksiz, K-5 body ve 18-55mm AL WR kit lens.
Gövde ve lens problemsiz, kusursuz durumda, sıfırdan farkı yok. Her açıdan 10 üzerinden 9,5 alacak kondüsyonda.
Shutter sayacı 6260. Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Bu sebepten takas düşünmüyorum. Alacak olanın son derece içi rahat şekilde alabileği bir cihaz ama yine de kafanıza takılan sorular varsa mesaj atabilirsiniz.
İki ürün birlikte satılıktır ancak sadece body olarak da satabilirim. Yalnız body satılmadan lensi satmayı düşünmüyorum.
Yukarıda da yazdığım gibi kutu içeriği eksiksiz ve ben yanında aldığım bir kaç aksesuarı da ha hediye edeceğim. İlanda ki ürünle vereceklerimin listesi aşağıda.
K-5 body + fatura ve kutusuyla birlikte kutu içeriği (kutudan çıkan orijinal boyun askısı ve görüntü kablosu hiç kullanılmadı)
18-55mm AL WR lens (ön-arka kapakları tam)
K-5 yan sanayi yedek batarya
PENTAXTURK boyun askısı (Hiç kullanılmadı)
El gribi (Ben makineyi sürekli bununla kullandım, hala da üzerinde. Fotoğraflarda görülebilir)
8GB Class 10 30MB/sn Toshiba SD hafıza kartı
Yan sanayi ekstra body kapağı
Ekstra lens arka kapağı
Soligor marka 18-55mm lens uyumlu UV filtre (çok az takıldı)
Fiyat: 1950TL
Tek Body fiyatı: 1750TL
Sadece gövdeyi almak isteyen olursa len kapağı ve UV filtre hariç diğer aksesuarlar yine hediyemdir.