Gönderen Konu: Satılık Pentax K-3 Body/Sigma 18-50mm 2.8 DC EX MACRO/SMC-A 50mm1.7/Tamrac Çanta  (Okunma sayısı 8728 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VefaMetin

• Ziyaretçi
İşlerimin yoğunluğundan dolayı fotograf çekmeye zaman bulamadığım için başlıkta da belirttiğim ürünlerim satılıktır.

PENTAX K-3 BODY : Bu makineye temiz demek haksızlık olur, tertemiz ve sıfırdan farkı yok. Sadece 1825 shutterda. Amerika’dan getiren bir arkadaştan 2,5 ay önce sıfır olarak aldım ve de alır almaz hem üst hem de arka LCD ekrana yine Amerika’dan 54 liraya aldığım Acmaxx  3.2" Hard Lcd Screen Armor Protector taktım. Sadece 2 defa o da  1’er dakikalık, deneme amaçlı video çektim. Üzerinde nokta kadar bile kullanım izin yoktur. Kutusu ve kutu içeriği tamdır. Fiyat 2500 TL

SİGMA 18-50MM 2.8 DC EX MACRO :
Aslında lensi anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, Sigma’nın 2.8 sabit diyaframlı harika bir lensi. Genel kullanım amaçlı en çok tercih edilen modellerden. Mekanik ve optik olarak hiçbir problemi olmayan tertemiz bir lenstir. Pentax bayonettir ve de kapakları tamdır. Parasoleyi vardır, kutusu yoktur.  Fiyat 510 TL
Lens ile çekilen fotoğraflara bakmak isteyenler buradan bakabilirler. https://www.flickr.com/groups/sigma1850exdcmacro/ 

Tamrac Apache 4 Kamera ve Tablet Çantası: Tamrac’ın Apache modellerinden çok kullanışlı harika bir çanta. Nisan ayında fotozeynep.com ‘dan alınmış olup, garantilidir ve garantisi devam etmektedir. Ben fotozeynep’ten alan arkadaştan aldım, faturası ile gönderilecektir. Herhangi bir yerinde bir deformasyon, yırtık, sökük yoktur, çok temizdir. Sadece arka kısmında jean ile temas eden yerde az miktarda lacivertleşme olmuştur. Muhtemelen silinse çıkar ama ben gerek duymadım. İncelemek isteyenler aşağıdaki linklerden inceleyebilirler.  Fiyat 125 TL

http://www.bhphotovideo.com/c/product/1029533-REG/tamrac_583411_apache_4_camera_bag.html

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=9563

SMC Pentax-A  1:1.7 50mm: Bu lensi anlatmaya da gerek yok diye düşünüyorum.  A modludur, yani diyafram gövdeden kontrol edilebilir. Mekanik ve optik hiç bir problemi yoktur. Çok temizdir. Kapakları tamdır. Fiyat 200 TL

GG, Sahibinden ve Sanalpazar tarzı yerlerden satış yapmıyorum çünkü buralardan nasıl satış yapılır bilmyorum. :)  Çorum’da elden görüp teslim alabilirsiniz, başka şehirde iseniz önce havale sonra kargo şeklinde satılacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Özel mesaj yoluyla ürünlerle ilgili her türlü sorularınızı sorabilirsiniz.

Edit: Resimler eklendi. K-3'ü çekemedim, akşam çekip yarın eklemeyi düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos, 2014, 15:50:23 Gönderen: VefaMetin »

VefaMetin

• Ziyaretçi
Yarın akşama kadar set halinde rezervedir.

Çevrimdışı dijitalkaya51

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
arkadaşım makina video çekerken aynı anda resim çekiyormu denede cecapyaz bir zahmet birde 16.9 modunda resim çekiyormu resmini çekip watcapla banavbizahmet gönderin Mustafa kaya.05352506461

VefaMetin

• Ziyaretçi
arkadaşım makina video çekerken aynı anda resim çekiyormu denede cecapyaz bir zahmet birde 16.9 modunda resim çekiyormu resmini çekip watcapla banavbizahmet gönderin Mustafa kaya.05352506461

Mustafa Bey merhabalar, öncelikle yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi ürünler set halinde yarın akşama kadar rezervedir. Bahsettiğiniz özelliğin olup olmadığı husunda ise bir bilgim maalesef yok, K-3 'ün özelliklerini aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

http://www.us.ricoh-imaging.com/dslr/K-3_

http://www.pentaxturk.com/forum/tools/k3_tr.pdf
« Son Düzenleme: 29 Ağustos, 2014, 00:22:49 Gönderen: VefaMetin »

VefaMetin

• Ziyaretçi
Rezerve kalkmış, ürünler Günceldir.
Bu arada K-3 ve kutu içeriğinin fotografını ekliyorum, cep telefonu ile çektiğim için maalesef görüntü kalitesi kötü oldu.

« Son Düzenleme: 29 Ağustos, 2014, 20:31:06 Gönderen: VefaMetin »

VefaMetin

• Ziyaretçi
Ürünler Günceldir.

Çanta için mesajlar geliyor, buraya da yazayım. Set halinde (K-3+18-50mm) satılırsa seti alan çantayı da isterse alabilir ama tek alım için çanta rezerve. K-3 satıldığında çantayı rezerve ettiğim arkadaşa göndereceğim :)

VefaMetin

• Ziyaretçi
Ürünler Günceldir.

Takas için mesajlar geliyor, ilâna yazmayı unutmuşum, takas düşünmüyorum.

VefaMetin

• Ziyaretçi
Ürünler Günceldir.

Bazı arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla; ürünleri sadece set olarak sattığım düşünülmüş ki böyle bir durum tabii ki yok. İsterseniz tek tek, isterseniz set olarak alabilirsiniz. Set olarak (K-3+18-50mm) alınırsa bir miktar indirimi vardır.
« Son Düzenleme: 03 Eylül, 2014, 15:48:33 Gönderen: VefaMetin »

VefaMetin

• Ziyaretçi
Ürünler Günceldir.

Dün ilginç bir şey oldu, internetten aldığım ve artık gelmesinden umudu kestiğim iki adet D-Li90 muadil batarya aniden geliverdi. Bu iki batarya da gövdeyi alan arkadaşa hediyemdir. Resimleri akşam eklemeye çalışacağım.
« Son Düzenleme: 05 Eylül, 2014, 09:20:37 Gönderen: VefaMetin »

VefaMetin

• Ziyaretçi
Ürünler Günceldir.

K-3 ile hediye edeceğim D-Li90 muadil bataryaların fotografı.

VefaMetin

• Ziyaretçi
Sigma 18-50mm 2.8 DC EX MACRO Lens 450 liradan Günceldir.

VefaMetin

• Ziyaretçi
İlan kilitlenebilir.

Pentax K7+ Tamron 17-50 f2.8 + Tamron 70-200 f2.8 VS. Objektifler!!!

Başlatan sinewa

Yanıt: 36
Gösterim: 75309
Son İleti 25 Ocak, 2014, 12:52:38
Gönderen: Baha
SATILDI ** PENTAX SMC DA 16-45mm f/4 *** SATILDI ***** !!!!

Başlatan adr

Yanıt: 1
Gösterim: 22824
Son İleti 18 Şubat, 2012, 15:34:41
Gönderen: ercan69
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC DA* 55mm f/1.4 SDM *** (SATILDI) ****

Başlatan adr

Yanıt: 7
Gösterim: 23746
Son İleti 02 Nisan, 2012, 21:18:49
Gönderen: adr
*** (SATILDI) *** PENTAX SMC 55-300mm f/4-5.8 (SATILDI)

Başlatan adr

Yanıt: 6
Gösterim: 21804
Son İleti 24 Nisan, 2012, 23:03:26
Gönderen: soneryen
@@ SATILDI @@ PENTAX SMC FA 43mm f/1.9 ** Limited @@ SATILDI @@

Başlatan adr

Yanıt: 1
Gösterim: 11065
Son İleti 30 Nisan, 2012, 18:17:11
Gönderen: adr