Pentax K-3 aldığımdan, ilk sahibi olduğum ve severek kullandığım Pentax K-5 makinamı satıyorum. Makinayı Malezya'dan kendim satın aldım. Faturası mevcuttur. Seri numarası fotoğrafta görüldüğü gibi 4 ile başlamaktadır. İlk aldığım anda LCD ekrana koruyucu taktırdım. Makine de herhangi bir çizik, aşınma ve sorun yoktur. Makinayı sadece body olarak kutusu, orijinal bataryası ve sarj aleti ile birlikte teslim edeceğim. Batarya şarj edildiğinde yaklaşık 1000 kare fotoğraf çekilebilmektedir. Makinenin çekim sayısı yaklaşık 19K'dır.
Makinenin yanında Pentax uyumlu Samsung 12-24 f4 lensi hediye ediyorum. Bu lensin zoom ayarında bir sorun olduğundan 12 mm ye sabitlettim ve o şekilde kullanılabilmektedir. Lensin makineye takılı hali son fotoğrafta görülmektedir.
7 Şubat tarihine kadar İstanbulda olacağımdan isteyenler görerek elden alabilirler. (Lens hediyesi sadece bu hafta geçerlidir.)
Alana şimdiden hayırlı olsun...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-ilk-sahibinden-satilik-temiz-pentax-k-5-ve-hediye-samsung-12-24-195754133/detay/HER İKİSİ İÇİN FİYAT :1100 TL.dir