Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pentax k5+tamron 17-50f:8 iso:80 2 saniye pozlandıTTT by tc erkan, on Flickr
Çorum-Mecitözü-Söğütyolu (Danın) KöyüPentax K5 + 18-55wr18mm f:3,5 68sn İso:800
fotograf harıka olmus ellerınıze saglık aksam saat gıbı cekıldı fotograf ... bende bıkac kez denedım yıldızları cekmeyı pek basarılı olamamıstım bursa gıbı bı yerde bıraz zor oluyor cunku asırı derece ısık kırlılıgı var.
Dün Amerikada Bağımsızlık Günü idi. Her 4 Temmuzda kutlamalar yapılır Havaii Fişekler patlatılır. Bu fotoğrafta dünden benim çektiğim. İyi seyirler. 500px ten link koyulmuştur.</p> Chicago Independence Day by Hikmet Sir on 500px
dün gece çektiğim yıldızlar.K5 + tamron 17-5017mm f:2,8 25sn 6400 vs 3200 iso1234567
harika fotograflar, ellerınıze saglık cok ısteyıpte bır turlu tam olarak beceremedıgım yıldız pozlamasını bence mukemmel yapmıssınız bende sıgma 10-20 ıle aynısını yapabılırım ınsallah
Murat hocam,1- şu bulutsu küme (nebula mı neyse işte o) hangi yönde tarif edebilir misin?2- fenerle ve 2.perde flaşla güzel kompozisyonlarını auvvvvvvv hale getirirsin sen , onlardan da istiyoruz.3- tripittan mı , rüzgar mı, yoksa 25 saniye mi fazla gelmiş arada yıldızlardan harekete başlama cesareti gösterenler var sanki Emeklerine sağlık şu sıcaklarda bir esinti gibi geldi yıldızlar.
Başlatan caucassian