Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu ideoloji çatışmasına dökmeye gerek yok.http://www.goal.com/tr/news/454/t%C3%BCrkiye-haberleri/2013/09/08/4246473/coates-t%C3%BCrkiye-i%C3%A7in-jepolitik-soru-i%C5%9Faretleri-vard%C4%B1?ICID=HP_BN_3http://www.goal.com/tr/news/454/t%C3%BCrkiye-haberleri/2013/09/08/4246374/prens-albert-istanbulu-yakan-ortado%C4%9Fu-oldu?ICID=AR_RA_3
20 sene önce çocukluğumda Erdoğanla başladı bu muhabbet. İstanbul'a ilk tramvay geldiğinde duraklarda falan yazıyordu "İstanbul 2000 mi 2004" mü ne. Ben hayattan emekli olacak yaşa geldim hala aday oluyoruz ama alamıyoruz. Aynı avrupa birliği sürecine döndü iş. Başbakan çıkıp da "Gördünüz mü bak, protesto eylemleri yüzünden gitti güzelim olimpiyatlar" derse ki açıkça demese de kesin ima edecek, çok gülerim. Gene de umutluyum, 20 seneye kalmaz alırız biz bu olimpiyatları çünkü tüm adaylar ikişer üçer kere almış olacak zaten. Ayıp olmasın diye bizi de görürler artık bir kere.
hayatında sporla ilişkisi "at yarışı ve iddaa tahmini" nin den öteye geçmeyen kişilerin hayalleri de bu kadar olur zaten. yapamazuk, edemezuk.
onların böyle kaygıları olabilir (bunun minarenin kılıfı olduğunu biliyor olmamıza rağmen) de, bizdeki bıyık altından kıs kıs gülüp elini ovuşturanlara ne oluyor ben onu anlamadım, hayır bu sabah daha mı mutlu uyandınız nedir yani?
Senna rahmetli oldu F1 benim için bitti. Schumi varken az da olsa izlenebiliyordu.Artık kadın voleybolu ve erkek basketbolundan başka spor tanımıyorum
Şunu da eklemek isterim. Şu an sporu yöneten insanlar İİBF mezunu olunca en fazla gelinen nokta bu olur. Spor idareciliği başka bir dal çünkü.
İbrahima bi Hasan Arat tanışık olduğum bir insandır. Kendisi bu konuda çok özverili çalıştı. Sadece onun emeği bile hak etmeye yeterdi.İİBF mezunu dediğim bakan için söylememiştim, az çok sen de biliyorsun üst yönetime atanan insanların yeterlilikten öte farklı şartlarla atandığını. Bahsettiğim buydu. Bu ülke de spor yöneticiliği boş bir kavram. Kaybettiğimiz konu spor eğitimi, spor kültürü ve spor yöneticiliği. Bize olimpiyatı kaybettiren şeyler bunlardı. Şunuda unutmamak lazım, Tokyo değil farklı bir şehir olsaydı karşımızda daha farklı olurdu. Tokyo ciddi derecede hazır geldi karşımıza.