Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gün fuara ben de uğradım. Fazla zamanım olmamasına rağmen fuarda bir kaç saat zamanım geçmiş hemencecik.Öylesi kalabalık yerlerde benim başım ağrır genelde bu gün de biraz öyle oldu. Bir kaç tanıdık Pentaxçı fotoğrafçı arkadaşlar vardı tanıdıklardan. Ancak herkes bişeyler bakmanın derdin de idi hep beraber ben de dahil ve kimse kimse ile ilgilinemedi desem aynen doğrudur. Pentax standında tabiki resim de gördüğünüz Baba gövde dikkat çekiyor abi de pek karizmatik fotoğrafçı arkadaşlardan. İsmini bana söyledi isede unuttum valla. Kendisi buradan yazar sanırım çünkü fotoğrafını buradan paylaşacağımı söylemiştim. Bu arada benim 43mm lensi de bi kullanmış oldum Diğer stantlarda tabiki herkes de ilgi çekecek güzel ürünler var para olsa da millet alsa ben de alsam:)Nikon Canon dışında Sony ve Fujı de hareketlilik dikkatimi çekti.
fuarın en bahalı makinelerinden
Farklı renkler de vardı.
Arkadaşlar fuar kaça kadar aktif bilen var mı işlerden ve gezmekten (sabah emirganda 4saat) fırsat kalmadi ya...
Zaman olarak büyük tongaya düştüm ben. Yani hem fuar hem başka işler tarih çakıştı. Zor anlar geçirdim. İkisine de az az giderek durumu toparladım. Keşke organize olup beraber gezebilseydik abi. O şekilde çok eğlenceli olacağından kuşkum yok. Ben 2 kişi olarak geçtim. Oradaki tanıdıklarla bile çok eğlendik ki organize olsak bu zevk katlanacaktı eminim. Sağlık olsun.
Fiyatlar yüksek ama 1300 euro değil abi ya. 500 euro civarı 18-135mm. O da bayi satş fiyatı. Peki biz almak istersek aşağı çekmeyecekler mi? Çekecekler. Ve bu fiyatlar üst fiyatlar. O yüzden olumlu bakıyorum fiyatlara.
Ayrıca hak verdiğim şey şu ki 2. el fiyatlarımız gereksiz düzeyde düşük. Yani sıfırının yarı fiyatına bile değil çoğu ürün. Amerika 2. el fiyatları uçtu. Bizde ise düşüç var. İroni...
anlaşılan pek rağbet görmedi fuar pentaxcılar arasında
Valla ne diyeyim Yusuf bey, Pentax'tan çok başka şeylere odaklanmamızdan az çok belli oluyor.
O Makine benim olsa sanki dünyalar benim sanırım.
Başlatan Baha