Gönderen Konu: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar  (Okunma sayısı 289168 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar
« Yanıtla #210 : 25 Aralık, 2011, 13:31:13 »
arabalara özel bir merak işte, baba mesleği oto tamirciliği olunca böyle bir araç insanı heyacanlandırıyor.bahanın foto merakı gibi bizdekide böyle arabalar konusunda babadan kalan bir aşk işte.
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #211 : 25 Aralık, 2011, 13:33:19 »
o zaman ben size eski araba fotolarim var severseniz topik acar teker teker koyarim onlarida istarseniz ama bilgi olarak siz tamamlarsiniz ;)ben arabalari pek tanimam yardim edersiniz artik

Çevrimdışı sasuta

• Üye
  • "Kimse Vazgeçilmez Değildir"
    • Profili Görüntüle
    • Hardwarena
« Yanıtla #212 : 25 Aralık, 2011, 16:29:16 »
ben oyuncak olanıda gerçek sandım acaba nerden bulabiliriz bunu @sasuta birde kaça alabiliriz?

CYG kolleksiyon, Bestel hobi, Şımarık Oyuncak, Dekalo Toystore ilk başta aklıma gelen diecast model satan yerler. İnternette araştırırsan iletişim bilgilerini de bulabilirsin.

http://www.autoartmodels.com/web/product/en/1397?antiCache=1314099658019E1BB47B941D9712827C97E5F732B21A5

Pentax K5
Pentax D-BG4 Battery Grip
Pentax-A SMC 50mm 1:1.7
Pentax-DA SMC 35mm F2.8 Limited Macro
Pentax-DA SMC 18-55mm F3.5-5.6 AL II
Pentax-DAL SMC 55-300mm
Sirui N-2004 Tripod / Monopod + Sirui G-20 Ballhead
Canon PowerShot A590 IS

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #213 : 27 Aralık, 2011, 08:26:15 »
kr sorunlu makina imiş flaş sorunu teker sorunu v.s iyiki almamışım zaten üretimi durması da şüpheli el değiştirmeside pentaxı körü körüne savunmak çok büyük yanlış hiçbişe tapmayın arkadaşlar sonuçta bir mal bunlar herkes rahatsız şu pentax fanatikliği yapanlardan.

Çevrimdışı PENTAX

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #214 : 27 Aralık, 2011, 13:00:07 »
kr sorunlu makina imiş flaş sorunu teker sorunu v.s iyiki almamışım zaten üretimi durması da şüpheli el değiştirmeside pentaxı körü körüne savunmak çok büyük yanlış hiçbişe tapmayın arkadaşlar sonuçta bir mal bunlar herkes rahatsız şu pentax fanatikliği yapanlardan.
almadığın iyi olmuş...
« Son Düzenleme: 27 Aralık, 2011, 16:02:39 Gönderen: PENTAX »

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #215 : 27 Aralık, 2011, 15:23:26 »

Bu tarz gayriciddi cümlelerle kimseleri yanıltmamalı.

Makinelerin seri numaraları ortada, ve bu numaralarla olumsuz geri dönüşler de ortada.

Elle tutulur gözle görülür kanıtlar olmalı ki birileri olumlu olumsuz yorumları ciddiye alabilsin. Ben K-r'nin söylediğiniz gibi sorunlu gövde olmadığını resmi belgelerle kanıtlayabilirim. Kişisel şüpheleriniz varsa Pentax Japonya'ya doğrudan bir mail ile durumu sorabilirsiniz. İlgili kişiler bulacaksınız karşınızda; mutlaka tatmin edici cevap alırsınız.

Kaldı ki aynı şekilde Pentax'n Türkiye distribütörü NAR TEKNOLOJİ ile de konuşabilirsiniz. Pentax ile ilgili bu forum gibi başka yabancı forumlarda da K-r'yi araştırabilirsiniz. Sonuçlar ortada, lüzmu olmayan karalama yapmamalı.

Ayrıca belirtme ihtiyacı hissettim; Pentax tek başına en iyi değil, en iyi kimse değil. Her markanın artısı eksisi vardır. Kullanıcı ihtiyaçlarına hangi marka cevap veriyorsa onu olur. Yanlız şu bir gerçekki Pentax kaliteli ve köklü bir marka.

Pentax taraftarlığı da diğer makine kullanıcılarıyla aynı oranda. Abartmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 27 Aralık, 2011, 15:31:07 Gönderen: bFeeL »
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #216 : 27 Aralık, 2011, 16:14:43 »

6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum elektronik bu.. Dua edin canondaki gibi pixel problemleri yok  :)

Çevrimdışı haytaertu

• Üye
  • Ertuğrul Ulusoy
    • Profili Görüntüle
    • 500px
« Yanıtla #217 : 27 Aralık, 2011, 16:44:53 »
Pentax K-5iis + Pentax D-BG4 Battery Grip
SMC Pentax-DA 15mm F4 ED AL Limited
SMC Pentax-DA 35mm F2.8 Limited Macro
SMC Pentax-DA 70mm F2.4 Limited
Metz Mecablitz 50 AF-1
Vanguard,Digipod,Varta vs.

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
« Yanıtla #218 : 27 Aralık, 2011, 17:34:08 »
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #219 : 27 Aralık, 2011, 22:47:06 »
valla bunları bana çok eski pentax kullanıcısı olan güneytan söyledi tanırsınız onlarca pentax  makina lensi var sallamıyorum yani inanmazsanız sorun kendisine..

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #220 : 27 Aralık, 2011, 22:51:56 »
Makineyi kötülemek kolaydır.Ben hiç sorun yaşamadım.

Flaş sorununu sadece Mehmet abi yaşadı.Tekerlek sorunu yaşayan 2-3 kişi oldu ama çözümü çok basit..

Dert edecek bir şey yok.Siz fujifilmle devam edin  :)

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #221 : 27 Aralık, 2011, 22:53:27 »
6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum elektronik bu.. Dua edin canondaki gibi pixel problemleri yok  :)

canonda nasıl piksel problmi var hangi modelde?

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #222 : 27 Aralık, 2011, 22:54:08 »
valla bunları bana çok eski pentax kullanıcısı olan güneytan söyledi tanırsınız onlarca pentax  makina lensi var sallamıyorum yani inanmazsanız sorun kendisine..
raver sen takma kafani aslinda senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum bende senin dediklerinin farkidayim guneyinde ,ahmet dericininde,ogun turkayinda daha bir cok isimler verebilirim daha cok pentaxci vardirki adi bilinmeyen bunlar senin dedigin insanlar yuzunden ya pentaxdan ayrildi yada hic biryere girmeyip uzak kaliyor sen takma kafani guzel kardesim biz foto bilgilerimizi bu sitede paylasalim ve bizim amacimiz bu gibi kardeslerimizi fotografa kazandirmak adi ne pentax ,ne nikon,ne canon amacimiz fotograf
« Son Düzenleme: 27 Aralık, 2011, 22:59:47 Gönderen: ercan69 »

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #223 : 27 Aralık, 2011, 23:03:58 »
raver sen takma kafani aslinda senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum bende senin dediklerinin farkidayim guneyinde ,ahmet dericininde,ogun kurtayinda daha bir cok isimler verebilirim daha cok pentaxci vardirki adi bilinmeyen bunlar senin dedigin insanlar yuzunden ya pentaxdan ayrildi yada hic biryere girmeyip uzak kaliyor sen takma kafani guzel kardesim biz foto bilgilerimizi bu sitede paylasalim ve bizim amacimiz bu gibi kardeslerimizi fotografa kazandirmak adi ne pentax ,ne nikon,ne canon amacimiz fotograf

ah herkes senin gibi yapıcı yorum yazsa can feda üstte görüyorsun çoğu "iyi almamışsın aynen" gibi kelimeler yazıyor buda beni agresifleştirip pentaxdan v.s soğutuyor insan açıklar senin gibi şu şudur ilk seride olur böyle şeyler her markada felan der adamlar hemen afedersin bize *EDIT* çekiyor.
kaldım çaresiz dslr ye ne geçebiliyorum nede vazgeçebiliyorum zaten bu fujis200 den iyice nefret ettim birde dslr likede en iyisi diyordu herkes yok baba bence bi kompak var birde dslr like kandırmaca boşa hamallık yapıyorum 700 kusur gram eşek kadar bazı gerçek dslr lerden bile büyük kafam tam çorba oldu.Birde üstte dalga geçilmiş iyice fujiyle devam et diye tabi dslrmız yokki dandik alet elimizdeki.Çok mersi tekrardan samimi ilgi ve alakan için..
« Son Düzenleme: 27 Aralık, 2011, 23:42:47 Gönderen: bFeeL »

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #224 : 27 Aralık, 2011, 23:11:41 »
Ben dalga geçmedim makine madem sorunlu siz bulaşmayın demek istedim.

Sorunlu makine görmemişsiniz...

Pentax 16-45mm ile Tamron 17-50 Kıyaslama, Inceleme Testi....

Başlatan ikarahal

Yanıt: 21
Gösterim: 33315
Son İleti 29 Kasım, 2013, 18:50:59
Gönderen: haldun31
pentax me super aldım fakat..

Başlatan esriler

Yanıt: 3
Gösterim: 7379
Son İleti 26 Mart, 2015, 11:52:52
Gönderen: Baha
Pentax hakkında genel bilgi.