Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus abi paylaşım için ve fotoğraflar için eline sağlık. Ya vallahi imreniyorum bu tarz fotoğraf gezilerini. Hem eğlenceli hemde renkli geçiyor. Eve geldikten sonra da fotoğraflara bakıp mutlu olmak cabası. Çok hoş kareler.
("Develi Sultan Sazlığı"ndan sonbahar görüntüleri) yazısı ve fotoğraflarıyle mini belgesel gibi oldu elinize sağlık,,,
fotoğraflar 10 numara.çok başarılı bir iş çıkarmışsınız.zevkle izledim.
Yunus Bey elinize sağlık çok güzel kareler ve anlatım.
çok güzel olmuş Yunus Hocam. bir kaç kere vakitsiz olarak ben de gitmiştim, fakat benim amacım sadece kuşlar olduğu için sizin gördüğünüz güzellikleri göremedim.
Yunus abi ben bu tarz belgesel yada anı hangisi daha doğru olur bilemiyorum da bu tarz fotoğraflarını izlemekten keyif alıyorum. Belki ilerde bu fotoğrafların silinecek yüklediğin siteden. Bu nedenle ben ısrarla fotoğraflarını galeriye yüklemeni rica edecem ve bıkmadan bunu tekrar da edebilirim. Farklı yörenin hayatı, sanırım ilgi çekici geliyor bana.
Çok başarılı fotoğraflar. Keyifle izledim ellerinize sağlık...
Başlatan caucassian