Gönderen Konu: Pentax'ın Türkiye'de desteklediği bir arkadaş.  (Okunma sayısı 19143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdemir03

• Ziyaretçi
Pentax'ın Türkiye'de desteklediği bir arkadaş.
« : 24 Ağustos, 2011, 02:17:36 »
Bir kaç gün önce fotograf sitelerini gezerken, tanımadığım bir arkadaşın yeni web sitesini mutevazi bir şekilde  paylaştığını görünce, incelemek istedim,  Daha önce bazı sitelerde gördüğüm fotografların da yer aldığı  Doğa Fotografları ağırlıklı site çok hoşuma gitti, 2008 den bu yana Pentax tarafından desteklediğini sitenin basın yazılarından okudum,  bu arkadaşımızın özellikle Pentax ekipmanlar ile çektiği fotoğrafları merakla bekliyorum.

merak edenler için.

http://www.volkanakgul.com
« Son Düzenleme: 24 Ağustos, 2011, 03:27:28 Gönderen: sdemir03 »

Çevrimdışı PENTAX

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Pentax'ın Türkiye'de desteklediği bir arkadaş.
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos, 2011, 08:42:53 »
Özellikle manzara fotoları güzelmiş....Ama ben Pentaxla çekilmiş foto göremedim...

Çevrimdışı PENTAX

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos, 2011, 09:07:21 »
Bir sitenin haberi....

''Doğa Fotoğrafçısı Volkan AKGUL’e, 2008 yılı Olympus, Orite ve Pentax Türkiye Disbiritörü Beyaz Teknoloji, ‘Pentax’ (Marka) ve Ekipman Sponsoru oldu. Akgül doğa fotoğraflarını bundan sonra Pentax ekipmanları ile çekecek.

Doğa fotoğrafçısı ve aynı zamanda National Geographic Fotoğraf yarışması Türkiye birincisi olarak da yakından tanıdığımız Akgül"e, Pentax Türkiye Sponsoru Beyaz Teknoloji ""Doğaya ve Fotoğrafçıya destek"" adı altında Marka ve Ekipman Sponsoru oldu. Beyaz Bilgisayar Şirketi gazete ve dergilere gönderdiği resmi açıklamada" 2008 yılı itibarı ile Akgül"ün Pentax ekipmanlarını kullanacağı ve Akgül"e Türkiye olmak üzere çeşitli Ülkelere fotoğraf gezileri düzenleyerek, Doğaya ve Fotoğrafçıya destek adı altında Resmi Sponsor olduklarını açıkladı. Türkiyede çektiği Doğa ve Reklam Fotoğraflarıyla tanınan Akgül"ün fotoğraflarını  www.volkanakgul.com dan inceleyebilirsiniz. ''

Pentax Türkiye Disbiritörü Beyaz Teknoloji diyor sanırım eski Disbiritör...

sdemir03

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos, 2011, 17:35:20 »
Söz konusu arkadaşı tanımam, çektikleriyle ödül aldıkları 2008 ve öncesi olduğunu düşündüğüm için pentax tarafından desteklendiği dönemin fotograflarını paylaşmasını beklediğimi ifade etmek istedim, hatta site olarak kendisinden böyle bir istekte bulunalım derim.
Başka bir makina da olsa paylaştıkları hoşuma gitti, pentax ekipman ile eski de olsa çektiklerini paylaşırsa güzel olabileceğini düşündüm.

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Eylül, 2011, 06:34:59 »
     Bir önceki Pentax Türkiye distribütör Beyaz Teknoloji döneminde desteklenmiş bir kullanıcı. Pentax ile çektiği çoğu fotoğrafı ticari değer taşıdığı için yayınını yapmıyormuş. Sanırım dönemin distribütörüyle iletişime geçmeli. :)
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Kanına Pentax Sevgisi İşlemiş Fotoğrafçıların Sonu :)

Başlatan PENTAX

Yanıt: 9
Gösterim: 7903
Son İleti 24 Temmuz, 2013, 04:48:21
Gönderen: PENTAX
PENTAX KULLANICILAR FOTOĞRAF VE BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU..

Başlatan umutcanyel

Yanıt: 0
Gösterim: 4908
Son İleti 28 Ekim, 2013, 21:44:10
Gönderen: umutcanyel
fotozeynepte tekrar pentax satısı baslamıs:))

Başlatan aghytn

Yanıt: 3
Gösterim: 4939
Son İleti 09 Ekim, 2013, 08:52:57
Gönderen: oenaj
Pentax yeni filmli fotoğraf makinesi

Başlatan vedib

Yanıt: 0
Gösterim: 3516
Son İleti 23 Aralık, 2022, 12:13:22
Gönderen: vedib
Pentax size 3 objektif hediye edecek..