Arkadaşlar yeni bir flaş aldım ancak daha önce hiç flaş kullanmamış biri olarak bütün kurcalamalarıma rağmen çözemedim olayı....Aldığım flaş youngnou 560 ii üzerinde bana göre bir sürü ne işe yaradığını bilmediğim tuş var,aynı zamanda ekranda da bir okadar yazı..Gerçi birkaç şeyi çözebildim mesela uyarı sesini kapatabiliyorum bir de on- off tuşunu kullanabiliyorum ama ötesi yok

flaşı açtığım zaman mod tuşuna basınca m-s1-s2 ve multi seçenekleri çıkıyor s1 ve s2 slave 1 ve slave 2 olmalı bu tamam sıkıntı yok ancak multi ve m modları nedir.M manuel olsa gerek ama bu flaş zaten manuel daha birde manuel ayarına ne gerek var diye düşünüyorum...Sonra zoom var 24'den başlayıp 105'e kadar devam ediyor...Ben flaşı 17-50 ile birlikte kullanacam lensdeki zoom'a göre mi ayarlayacam?Sonra birde 1/1'den başlayıp 1/128 kadar giden bir kısım var ki sanırım bu da çakma gücü olmalı ama bu güç nerde olacak...Bir de multi seçeneğine aldığımda 1(ya da 2-3)x 100( ya da 1'den başlayıp yüze kadar giden kısım var) bu nedir?Makineyi hangi modda kullanacam??Kısacası ben bunu nasıl kullanacam arkadaş biri bana yardım etsin...
Teşekkürler...