Gönderen Konu: Kelepir Dslr - Slr - MF ve Af Lensler ile Aksesuarlar  (Okunma sayısı 6253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı thepisode

• Üye
    • Profili Görüntüle
Kelepir Dslr - Slr - MF ve Af Lensler ile Aksesuarlar
« : 22 Temmuz, 2013, 09:47:42 »
Arkadaşlar farkında olmadan yine elimde fazlaca ekipman  birikmiş durumda, bu ekipmanları uygun fiyatlara elimde çıkarmayı düşünüyorum. Lensler ve durumları aşağıdaki gibidir. Hızlı iletişim için cepten ulabilirsiniz.

Nikon D70s Body - 290 TL

Body geldiğinde açıkcası garip bir yapışkanlık vardı üstünde temizledim şuan sorun yok. Yaklaşık 15k shutter sayısında CCD sensöre sahiptir. Bu biraz daha keskinlik verir fotoğraflarınıza. Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Şarj aleti ve hafıza kartı yoktur. 1 adet batarya ile gönderilecektir.

Samsung GX10 Body - Namı Diğer Pentax K10D - 475 TL

Samsung marka pentax üretimidir. Pentax K10D ile aynı özelliklere sahiptir. Bilindiği gibi Pentax makinaların bir dönem sensörlerini samsung ürettiği için Samsung adı altında da piyasaya sürülmüştür.

Yaklaşık 40k shutter seviyesindedir. Sorunsuz ve temizdir. rahatsız etmeyecek şekilde kılcal çizikler görülebilir.
CCD sensör sayesinde fotoğraflarda keskinlik daha üst sevieydedir. Body titreşim engelleme özelliği ile kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. Jpeg kalitesi olarak çok iyidir. Tok ve sağlam bodysi ele oturur. Fotoğrafcıya güzel hissiyat verir.

3 inc ekrana sahiptir. Bu fiyata alınabilecek en iyi makinalardan biridir. Sayısız ödül ve övgü almıstır. İnternetten araştırabilirsiniz.

Pentax Me body - 75 TL

Aktif olarak kullandığım bir slr. Kullanımı çok zevkli ve güzeldir. Sorunsuz ve temizdir. Pilleri yeni değişti sayılır. Çok yeni bir makina olmadığı için hafif kullanım izleri görülüyor onun dışında sorunsuzdur.

isteğe bağlı pentax uyumlu lenslerle set yapabilirim.

Konica Autoflex TC - 50 TL

Yeni aldığım ama kullanmaya fırsat bulamadığım bir slr. Kontrollerimde sorunsuz görükmekte ama alan arkadaş bir daha elden geçirmesi lazım. Kozmetik çok büyük bir kusuru yoktur. Piller değişmesi lazım sanırım.

isteğe bağlı  uyumlu lenslerle set yapabilirim.

Canon EF 18-55mm Kit lens - 100 TL

Fazlalık sıfır mudaili 18-55mm is-siz versiyon zoom lensimde satılıktır.

Industar-61 LZ 50mm f2.8 MC M42 Macro - 150 TL

Yıldız bokehleriyle ünlenmiş aynı zamanda iyi bir macro lenstir. Netleme halkası sorunsuz. Diyafram halkası sorunsuz. Optikler sorunsuz.
Yakın çekimler için harika bir lenstir.

Olympus 28mm 3.5 + Canon çipli adaptör - 100 TL

Olympus lensleri hep sevmişimdir. Güzel sonuçlar verir. Kondüsyonu iyi. Ön optikte bir kaç çizik var ama kesinlikle fotoğrafa etki etmez. Hiç satmayı düşünmediğim lenslerden biriydi.

Minolta 45mm f:2 MD bayonet - 80 TL

Minolta slr makinam için almıştım bu lensi, bir çeşit pancake lens gibi. f:2 diyafram açıklığına sahip iyi bir performans sergileyen keskin bir lenstir. Sorunsuz ve temizdir.
Bu lens ve sony nex sistem ile çekilmiş örnek kareler ; NEX 6 and Minolta 45mm f2: Sony NEX Talk Forum: Digital Photography Review

Revuenon 50mm 1.4 PK Bayonet - 165 TL

Revuenon MC versiyon 1.4 diyuafram açıklıktaki tertemiz lensim ihtiyaç nedeniyle satılıktır. Lens internet derecelendirme sitelerinden çok yüksek puanlar almıştır. Özellikle araştırıp almıştım. Lens çözme kuvveti oldukca yüksek olup verdiği sonuçlar bakımından o aralıktaki rakip lenslerin hepsine açık ara fark atacak performanstadır.
Japon üretimi olup gerek optik gerekse kozmetik sorunsuzdur.

Pentax Smc-M 50mm 1.7 PK bayonet - 90 TL

İstinasız manuel lenslerin içinde yeri ayrı bir lenstir. Gerek keskinlik gerek renkler ve bokeh kalitesi olsun severek kullandığım bir lenstir. İki tane olduğu için satılık. Optik ve kzometik kusuru yoktur.

Vivitar 35mm 2.8 PK bayonet - 75 TL

Pentax slr makinam için almıştım kullanmak nasip olmadı. Genelde kullanacağım lensleri araştırarak alırım ki bu lenste iyi kalite imaj elde etmenize yardımcı olur. Optik ve kozmetik kullanım dışı sorunu yoktur.

Soligor 35-70mm f:2.5-3.5 zoom - 75 TL

Soligorun farklı lenslerinden, özellikle 35mm de f2.5 olanak vermesi bence bu lensi diğerlerinden ayıran özelliği. Temiz ve sorunsuz. Makro moduda var. isteyene body ile birlikte satılabilir

Lowepro Fastpack 250 Sırt Çantası - Sıfır gibi tertemiz - 150 TL

Fazla kullanmadığımn sırt çantamı satıyorum. Alalı 6-7 ay oldu sanırım etiketleriyle geldi etiketleriyle göndereceğim. Hiç kullanılmamış aldım 5-6 defa dışarı çıkarmışımdır. Yırtığı söküğü yok yeni gibi tertemiz ve sorunsuz.

5D üzerinde 85mm takılı halde 2 adet flaş 3 adet daha lensi çok rahat olıyor. Daha fazla ekipmanım olamdığından hiç zorlamadım.

Laptop bölmesi vardır. Yanılmıyorsam 17" laptop sığıyor. Önde iki adet ayrı göz var biri baya geniş şekilde orayada çeşitli ekipmanlar koyulabilir.

Kenko 52mm UV filtreler 15 TL
Green L CPL 58mm 15 TL

İbrahim
0542 318 49 95

Çevrimdışı thepisode

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kelepir Dslr - Slr - MF ve Af Lensler ile Aksesuarlar
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz, 2013, 14:04:11 »
İndustar rezerve

18-55mm satılmıştır.

Çevrimdışı thepisode

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz, 2013, 13:00:08 »
industar güncel

50mm pentax, 35mm vivitar satılmıştır. minolta 45mm rezerve

Çevrimdışı etkizil

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 04 Kasım, 2013, 02:32:05 »
Hocam pm attim

Alınık Tokina 20-35mm yada Tokina 17-35mm yada Tamron 17-35mm FF uyumlu lensler

Başlatan thepisode

Yanıt: 0
Gösterim: 10810
Son İleti 04 Mart, 2013, 13:53:05
Gönderen: thepisode
Pentax 18-55-Pentax 50-200-Pentax 55-300 Lensler Arıyorum

Başlatan KrsTNcK

Yanıt: 3
Gösterim: 10166
Son İleti 23 Mart, 2015, 16:36:13
Gönderen: KrsTNcK
Satılık Pentax K-5 ve Pentax lensler

Başlatan orkun

Yanıt: 2
Gösterim: 12047
Son İleti 13 Ekim, 2013, 13:53:38
Gönderen: halpaslan
Satılık lensler (Pentax DFA 50mm Macro, Pentax M 28mm, Pentax K 55mm)

Başlatan Minuk

Yanıt: 7
Gösterim: 11248
Son İleti 31 Ağustos, 2012, 18:17:30
Gönderen: Minuk
pentax k-5, Pentax smc fa 50mm f/1.4 ve diger lensler

Başlatan ozbay08

Yanıt: 1
Gösterim: 8121
Son İleti 16 Kasım, 2014, 23:33:18
Gönderen: ozbay08