Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konu yarışmada açılmışken yarışmalarda 300dpi jpg istiyorlar ,k10d 240dpi raw çekiyor . raw'ı jpg yapınca gene 240 dpi jpg oluyor.240 dpi jpg'i 300 dpi yapınca yarışmalarda sorun çıkıyor mu?yada 72 dpi jpg çektiğimiz fotoğrafı 300 dpi jpg yapınca kabul ediliyor mu?
yarışmalar için çok masum bir düzeltme bu..rahatlıkla 300e yükseltip gönderebilirsiniz... fakat 72 dpi den 300 e çektiğinizde pixeli eski haline getirmeyi unutmayın...
Bildiğim kadarıyla Egemen içimizde EFİAP ünvanlı tek fotoğrafçı. Girdiği yarışmaların neredeyse hepsinden bir ödülle geliyor.İyi bakıyor, farklı görüyor. Fotoğraf sanatının ''Exelans'' ları arasına genç yaşta girmeyi başarmış ve bunu gerçekten hak etmiş bir fotoğrafçı. Çok da mütevazi.. Can-ı gönülden kutluyorum.
Tebrik ederim basarilarin devamini diliyorum, iceri gidip biraz K10D mi sevecegim
Özellikle 2. fotoğrafta ki dinamik çok güzel. Hayırlı olsun.
<< Usta' ya selamlar... < 2. fotoğraf çocukluğuma götürdü beni. Panayır kurulur, uçan sandalyelere binmek büyük keyif verirdi. Adrenalin yükleniyorduk... < Değerli kardeşim başarılarının devamını diliyor, darısı formdaşlarının başına olsun diyorum... < emeksiz başarı olmuyor.. aşağıdaki çalışmada ustayla beraberdik.
Tebrik ederim,bende resimleri beğendim özellikle 2. Başarılarına yenileri eklenmesi dileğiyle..Forza Pentax