Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
K-10D + DA 18-50 + DA L 50-200 set olarak alacak arkadaşa, bir adet omuz çantası hediye edeceğim, 2 gb kart hediye edeceğim, kargosunu da ben karşılayacağım, fiyat olarak da 800 TL
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74605/155/1/24954464/olumu-goze-alip-ilac-icenler-varilgili sayfa: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74605/155/5/olumu-goze-alip-ilac-icenler-varBu spor için dopingsiz yapılmaz deniliyor. Buna katılıyor musunuz?Bizim zamanımızda doping nedir bilmezdik. Kısa zamanda tüfek icat edildi mertlik bozuldu. Hiç ilaç kullanmadan kolum sıcakken 48 santimdi Dünyanın en iyileri de 50 santimdi. Karaciğerim bozulmadı, kanser olmadım. Kalp krizi geçirmedim. 6-7 yıl hiç ilaç kullanmadım. 1970 yılında birinci olduktan sonra 1971 de Paris’deki Dünya Şampiyonası’na katıldım. Benim belalım, İngiliz Albert Beckkles ile çekiştim. Beni birinci ilan ettiler. Ancak İngiliz sporcunun benden daha iyi olduğunu öne sürerek ödül törenine çıkmadım. Uluslararası federasyona da gerekçesini söylediğimde kabul etmediler. Krizi hesap hatası yaptıklarını anonsla duyurduktan sonra rakibim şampiyon ben de ikinci ilan edildim ve o zaman mutlu oldum.
İnsanlığın merkezde olacağı bir dünya uzak değil fakat şeytan boş durmuyor, azapta olsa gerek ya.. içimizde nefsimizde egomuzla, bencilliğimizle tezahür ediyor maalesef.
ne güzel de izah etmişsiniz, benimki biraz pire için yorgan yakmak oluyordu, Allah'tan çabuk farkettim. Bu işte Pentax ın bir suçu yoktu, hele elimdeki ekipmanın hiç bir suçu yoktu, forumdakilerin de aslında bir kabahati yok, işin aslı biz saf akıllılar pentaxın tüm ekipmanını tanımak adına bol miktarda ürün alıyoruz, hiçbir şeyimiz gizli değil, ismimizi direkt kullanıyoruz, hatta telefon numaralarımızı veriyoruz, istiyoruz ki bizde fazla olan bir başkasına lazım olabilir, o alsın kullansın.kendi adıma bundan sonra daha dikkatli olacağım, forumda bazı kişiler dikkatimi çekiyor, onlar forumdaş falan değil, onlar bildiğiniz bizi takip ediyorlar, biz de bundan sonra oyunu kuralına göre oynarız, satış yok artık, bundan sonra "askıda lens" var. müsaadenizle ben profilimde ekipmanlarımı yazacağım altına da askıda olanları yazacağım, ihtiyacı olan arkadaşlarımızözelden irtibata geçerlerse kâr etmeden elimdeki fazlalıkları size verebilirim. sağlıcakla ve selametlepentax forever