Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ben hala ayarlayamadım. laptopa geçtim şimdi. burada resmen yeşilimtrak sarı görünüyor
Kimse bizim fotografa yorum yapmiyor yahu caylagiz diye mi acaba?
Estağfurullah hocam Vintage tarzı düzenlemeler hep hoşuma gitmiştir... (Ama hafif yeşile çalan filtre daha havalı oluyor, bu biraz sıcak göstermiş kareyi)Bide bu tip fotoğraflarda (manzara+portre içeren) modeli tam ortaya koyup hem manzaradan çalıp hem de modeli fazla öne çıkartılmış fotoğraflara sık rastlıyorum... Siz modeli ortanın sağına alarak; hem manzarayı iyi yansıtmışsınız hem de model kompozisyonda çok fazla öne çıkmamış...Dengeli bir fotoğraf olmuş... Çok eleştiriye açık öğeler yok yani
Merhaba,Ben de yeniyim ama ara sıra biraraya geldiğim hocalarımdan aldığım eleştiri "baş kısmının arkasının temiz olması gerektiği" şekilde olmuştu.Fotoğraflarımızda hepimizin aktarmak istediği şeyler farklı ama bu şekilde daha belirgin olacağı söylenmişti.
K7 + Meyer Trioplan 100mm .... iso 100 ... hız 1/50 ... diyafram da 4'tü sanırım...Erikler erken çiçeklendi bu sene... Vakitsiz açan çiçekler, bir sisle telef olup gidecekler...
ciltçi 55* ile, geçtiğimiz hafta sonu esnaf gezileri sırasında
Başlatan happyprince
Başlatan cumuta