Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PENTAX abi apple'e rakip mi olacan?
Hocam adil olalım lütfen photoshop ile oynama yapmayalım resim üzerinde... Güvercin filan olmuyo yani...
Rahmetli Apple CEO'sunu anıyoruz, sen Sony Ericsson paylaşıp adamın kemiklerini sızlatıyorsun abi olmadı bak.
Hiç biri ile ilgim yok ya hiç biriyle. Ah para vah para.......Bir 6230i kullanıyorum, her sabah bozulması için dua ediyorum; uyurken yere düşüyor felan tık yok hala çalışıyor.
Benim için bir önem ifade etmiyor kaç sn'de fotograf çektiği. Sizde yapmayın lütfen. Bir çok firma Apple'dan önce çift çekirdekli sisteme geçti, bir çok firma 8mp kamerasını aylar önce aletlerine koydu. Her şey dokunmatik hassasiyeti değil bana göre. İlk çıktığında 2500 lira gibi bir fiyata çıkan i4'ün performansını, özelliklerini ve daha fazlasını 1500 lira gibi bir fiyata alabiliyorken bana hala mantıksız geliyor. Bende i4 kullandım, hatta şimdi iTocuh 3G var. Android'de, Symbian'da kullandım. i4 ve Android telefona sahip olmadım ancak tecrübe edecek kadar kullandım.Lg Optimus X2'yi i4 ile kıyaslamanızı hatta youtube'da bir kaç video izlemenizi öneririm. Ancak i4s'deki Siri süper bir şey, onunda hakkını yememek lazım.