Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karbiratörlü lpg sistemleriyle karşıtırıyorsunuz herhalde Yeni sistem lpglerde heleki Zavoli, brc, prins gibi markaların sistemlerinde hayatta sorun çıkmaz. Yeterki montaj işlemi düzgün yapılmış olsun. Şahsen 4000 CC amerikanda Zavoli kullanıyorum. Hiçbir dert sıkıntı yaşamadım. İlaveten araçta 22" jant lastik takımı var. Hani üzerindeki yükü anlatmak babından söylüyorum.
vergisi değil de 4 lastiği kaç lira onun 4 de kar lastiği. offf doğan parası olur galiba
30-40 tl butce ile kesinlikle Freelander alin ve Toyota yada Honda dan acikcasi uzak durun. Bu arabalar gitmek haric her seyi yapan araclar. 2000 lerin sonunda Compact SUV atilimlari basladi. Japonlar ozelikle bayan suruculer ve orta seviye tuketiciler icin bu araclari gelistiridiler. Ustlerindeki motor , sasi , sanziman hepsi toplama bir cok modelden alinti yukseltilmis arac profilinden ote degildi. Amac dusuk cc li yuksek SUV uretmek ti. Bu arabalar zaten piyasadan cabuk silindi ve 2008 ve sonrasinda Compact SUV ler de ciddi gelismeler saglandi. Boyle bir butcede sahsi ve tek onerim Freelander yada Volvo XC70 olacaktir. Cunku bu iki aracta asiri guvenli saglam ve kullanisli. Volvo XC70 SW gorunumlu ciddi bir 4x4 tur. Piyasada LPG li modelleri hayli var, ve ici cok konforludur. Bugunku bir cok arabada halen olmayan Sunroof, elektrikli koltuklar , isitmali koltuklar, STC viraj destek sistemi standarttir. Freelander guzel yuksek , ekonomik ve ayni zamanda her sanayide rahatlikla parcasini bulacaginiz bir aractir. Harcadiginiz paraya deger, Land Rover dengesi bu aracta dahi hisedilir. Hemen hemen tum sanayideki BMW servisleri bu araclari tamir ediyor. Oyle SUV servisine filanda gitmenize gerek yok.Digerleri sadece goruntu inanin bana.
murat kardeşim fx 35 i düşün derim :)birde bir ara kullanmışlığım vardır.ml 320 2000 lerin başındaki modellerine bir bak .istersen.bir ara bende vardı.çok memnundum.suv adamın eve girmesine engel olur.haberin olsun
freelander ingiliz düşeslerinin küçük jipidir, sağlamlık, kabiliyet beklemek hayal kırıklığına uğratır Birebir sizin baktığınızın bir üst kasasına sahip bir abim (ki kendisi eski ford başteknisyenlerinden birisidir) hiç memnun değil. Arazide tabiri caiz ise apışıp kalıyor. Arazi dediğimiz de öyle ahım şahım değil, normal arazi şartları yani.
Şu an bakımda, son hali böyle yani 4 lastik kışlık yazlık dersen hapı yutarsın Hiç karışmamak lazım. 4 tanesi bile yetiyor
ahahahah Ben illa ford demeyom Mertcim. Ford amerikan kullanmak zaten manyaklıktır, her daim söylerim Ama bu üçlü arasında Raw4 sıyrılır çıkar aradan, her yönüyle. Yanlış mıyım ?