Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendisinden 10 adet kadar bilet satın aldım sanırım. Hiçbir sorun oluşmuyor Eylüle kadar 10 tane daha alırım
Enesden haziranda iki pnr kod aldim. Kullandim herhangi bir sorunla karsilasmadim gisede pnr kodlari soyluyorsun sinema biletini veriyorlar. Cinemaximum da gecerli#mobil cihazdan gönderildi#
arkadaştan 6 tane aldım 4'ünü kullandım. Yarın tekrar almayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim
Almayi dusunen arkadaslar hic tereddut etmesin. Enes arkasasimiz da cok ilgili ve sorulariniza aninda yanit veriyor. Guvenilir bir arkadas. Ben kendisinden 4 kod satin aldim. 16 lira ediyor ki, almadan 1 gun once capacity avm'deki cinemaximum'da kiz arkadasimla film izlemistim, iki kisi icin yaklasik 25 lira vermistim.. 8 lira nerede, 25 lira nerede¿ kodlardan ikisini bir arkadasima verdim, sorunsuz kullanmis. Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
evvel zaman önce 4 tane almıştım.bugün kısmet oldu kullanması.sıkıntısız kullandık.şimdi özel mesaj atıp başka var mı diye soracağım
Zam geldi galiba Şaka bie yana arkadaşımızda 5 tane bilet almıştım, sorunsuz bir şekilde kullandım. Teşekkür ederim kendisine.
Enes'ten 10 bilet aldım, sorunsuz kullandım. Teşekkür ederim kendisine
6 tane aldım henüz 2 sini kullandım teşekkür ediyorum kendisine
Selam, Kardeşim Akasya AVM'de LG Imax var orda da kullanabiliyormuyuz bu kodları ?
Başlatan selcukg
Başlatan mevlana
Başlatan merun19