Merhabalar. Uzun bir süredi kullandığım makinamı ve lenslerimi ekipman değişikliğinden dolayı satıyorum.
K7'de fotoğraflarda da görüldüğü üzere kullanım izleri mevcuttur. Özellikle alt kısmında boyasının soyulduğu görünmekte. 10/7-8
Shutter sayısı photome programı ile ilan öncesi baktığımda 34800 ü gösteriyordu. Ürün kesinlikle açılmamış ve tamir görmemiştir. Ürünle birlikte bir adet orjinal bir adet yan sanayi batery ve şarz cihazı göncerilecektir.
Pentax 50-135mm f:2.8 lens. Bu lens yere düşmesiyle hasar gördü ve optiklerden biri yerinden çıktı. Sirkecide Altınhan iş merkezinde bulunan Optik Elektronik aracılığıyla yutdışından getirilen yedek parça ile tamir ettirdim ve sorunsuz çalışmakta. Dileyene bu lensle istenilen türlerde fotoğraf çekilerek gönderilebilir. Lensle ilgili ayrıntılı bilgiyi, tamiri yapan Optik Elektronikten de alabilirsiniz. Ayrıca Orjinal parasoley ve kılıfı ile gönderilecektir. Ön kapağın bir cırnağı kırık ama iş görüyor. Yan sanayi olarak aldığım ön kapağıda göndereceğim. Arka kapak ise orjinal değildir. Eğer bulabilrsem orjinal arka kapğınıda gönderirim.
Son olarak Pentac FA 28-70mm F:4 AL lensimide satıyorum. Sabit diyaframdır. Problemsizdir. Bu lensinde ön ve arka kapağı mevcuttur. 8/10
Ürünlerin Orjinal kutuları yoktur.
FiyatlarPentax K7
900 TLPentax 50-135 f:2.8
1100 TLPentac FA 28-70mm F:4 AL
200 TLDileyene gittigidiyor, sahibinden ve sanalpazar internet sitelerinden taksitli alışveriş imkanı sağlanır.