Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık hocam fayton resminizi çok sevdim
Merhaba, kısa zamanda yorumlar da yapacağım birkaç tanesine ama öncelikle teşekkür etmem gereken birşey var ki oda , artık bir kanun gibi gözlerimizi de alıştıran kötü bir alışkanlık olan gezi ve özellikle hindistan fotoğraflarının yörenin renkli oluşunu daha da vurgulamak için suluboya haline getirilmiş yapay renklerden uzak duruşunuz. Devamlarını izliyor olacağız...
Tebrik ederim kardeşim..Sen bu işin erbabı oldun artık..
Fotoğraf her zaman kaliteli görüntüden ibaret değildir, içeriğin deki konu manzara ve görsel ile dikkat çekmektedir.Son iki kare içerdiği içler acısı manzara ile anlatmak istediğimi zaten anlatıyor, bu tür manzaralar bizde anadolu da 40 - 50 yıl önce böyleydi. Şimdi hala böyle manzaralar varmı dır Ülkemiz de bilmiyorum, bildiğim şimdi bizde bazı aileler de fert başına en kaliteli arabaların olduğudur.Römor ka kadınlar (özüR dilerim) adeta mal gibi doldurulmuş, gelişmemişliğin sefaletin göstergesi. Gezi için imrendim..Bu fotoğraflar pentax 16-50mm 2,8 SDM lensimizle çekilmiş olsa nasıl olurdu acaba, daha bir çekici olabilirdi diye düşünüyorum.Ayrıca portre fotoğraflar ve mimari fotoğraflart da gayet ilgi çekiyor.Paylaşım için teşekkürler, devamı olur inşallah.
tebrikler çok güzel fotograflar benim favorilerim bu seri ve tac mahal fotoğrafları.