Merhaba arkadaşlar forumdan aldığım K5 satılığa çıkarmak istiyorum... Nedenine gelince elimde bir de fazladan k3 oldu ürün şuan yurtdışında ancak olurda düşündüğüm fiyata satılırsa arkadaşım Tr ye kendisi getirecek ayrıca 15€ ya aldığı pentax optio w90 gibi enterasan bir makinayı da getirtmeyi planlıyorum Pentax dan ben ve çevremde ki herkes oldukça memnun bu sebeple keyfekeder olarak satışa çıkarıyor...
K5 Tertemiz mis gibi kullanılmış bir K5 21k shutter da ve günde 0,5k fotoğraf çekiyorum garantisi bu ayın 22 sinde bitiyor.
Diksiyon ve kondisyon olarak 10/9,9 kutusu ve içeriği tam (wr18-55 kit kutusunda ancak aldığımda sadece body mevcuttu aldığım şekilde satılacak) kesin ve net noter onaylı pazarlığa kapalı fiyatı 1400TL takas kesinlikle düşünmüyorum... (401 serisi lekesiz sensör)
Samsung 50-200mm F4-5.6 D-Xenon
Seri ve kullanışlı bir objektif yine forumdan bir arkadaştan almıştım kutusu ve kutu içeriği tamdır arka ön kapak parasoley tam ve sıfır ayarındadır diksiyon ve kondisyon 10 üzerinden 9,9 bir ürün pazarlığa kapalı fiyatı 250TL takas da sadece 18-135WR ile yapılabilir eğer K5 satılırsa takas düşünmüyorum...
K5 ile 50-200 ün birlikte alınması durumunda 349 gün garantili Sandisk marka 30mb/sn 16GB class 10 bir adet hafıza kartı ve lewopro bir çanta da hediye edeceğim(çanta ürünlerin hepsini alabilecek kapasitededir) iki ürünün birlikte satış fiyatı 1650TL dir Pazarlık teklif etmeyiniz.
Antalya da elden teslim diğer illerde ise önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş gerçekleştirilecektir.
Sanalpazar ve sahibinden de komisyonu fiyata yansıtarak satışı gerçekleştirilebilir.. (komisyonu alıcı öder)
Kargo ücreti alıcıya ait. Fotoğraflar kısa süre içerisinde eklenecektir.