Gönderen Konu: kamp ve foto  (Okunma sayısı 36439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
kamp ve foto
« : 18 Ekim, 2014, 14:15:01 »
uzn zamandır tek başıma çıktığım çadırlı kamp fotolarından bir kaç tane eklemek istedim.doğal yaşama yakın yerleşim yerlerine uzak  ve doğa harikası yerler buralar.amaç tek başına foto değildi o yüzden kusurlar varsa affola :)
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı haritaci41

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: kamp ve foto
« Yanıtla #1 : 18 Ekim, 2014, 16:58:59 »
gece fotosu çok güzel olmuş. burası neresi acaba?

Çevrimdışı gokhans

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Ekim, 2014, 17:08:02 »
Harika bir aktivite, yeri ben de merak ettim. Atıyorum Yeni Zelanda değil di mi?
Niyet iyi akibet iyi

Var işte bişeyler

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Ekim, 2014, 22:58:16 »
bu benim en büyük zevklerimden biri.burası boluda göynük civarında bir göl .ama çok daha güzel göller var.sistem müsade ettikçe paylaşırım fotoları.bahardada gitmek isteyeni götürebilirim.teçhizat sıkıntımız yok. :)

Çevrimdışı halpaslan

• Üye
  • Hevesli
    • Profili Görüntüle
    • Flickr
« Yanıtla #4 : 18 Ekim, 2014, 23:10:55 »
Ben de üçüncü fotoğrafı çok beğendim elinize sağlık...

Çevrimdışı Stainless..

• Üye
  • Ahmet Teke
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Ekim, 2014, 23:25:49 »
bu benim en büyük zevklerimden biri.burası boluda göynük civarında bir göl .ama çok daha güzel göller var.sistem müsade ettikçe paylaşırım fotoları.bahardada gitmek isteyeni götürebilirim.teçhizat sıkıntımız yok. :)

Abi elinize sağlık... Ayrıca tebrik ediyorum... Bu tür etkinliklerin meraklısı olan beni ayrı bir heyecanlandırdı... Çok istiyorum bu tip şeyleri
K10D || DA 50 mm F1.8 || A 50 mm F1.7 || DA 18-55 || Sigma 70-300 F4-5.6 APO DG Macro
Comfortably Numb...
Progressive sever

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Ekim, 2014, 00:08:20 »
arkadaşlar  teşekkür ederim.ortam çok güzel ben sadece deklanşöre basıyorum.hani derler ya makineyi havaya atsam güzel çeker diye.aynen öyle bir yer.çadır kampı çok başkadır.sadece biraz mevsim itibarı ile ayı vb.hayvanlara dikkat etmek gerekiyor.onuda çözecek şeyler buldum.artık daha rahatım.hemen hemen her fırsatta çok güzel yerlere kaçıyorum.meraklı olanlar bu hobiyi ertelemesinler derim.saygılarımla

Çevrimdışı Pentax Star

• Üye
  • İstanbul/Ataşehir
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Ekim, 2014, 14:20:25 »
haycanlara karsi nasil bir yontem buldinuz merak ettim. bend trabzon macka taraflarinda bunu dusunuyorum ama iste ayi vb. hayvanlar beni caydiriyor.

Çevrimdışı haytaertu

• Üye
  • Ertuğrul Ulusoy
    • Profili Görüntüle
    • 500px
« Yanıtla #8 : 19 Ekim, 2014, 15:28:53 »
Abi elinize sağlık... Ayrıca tebrik ediyorum... Bu tür etkinliklerin meraklısı olan beni ayrı bir heyecanlandırdı... Çok istiyorum bu tip şeyleri
Hepimizin içinde bir Bear Grylls var :) Ben zamanında köy hayatı sayesinde ormanların içinde çadırda kalmak dahil hertürlü doğanın keyfini çıkaran birisi olarak o zamanlarda dslr ile tanışamamanın büyük eksikliğini yaşıyorum. Şimdi sabah 8.00 akşam 17.00 ...Bazen güneşi bile görmüyoruz... İşi gücü bırakıp alacam 100 tane koyun-keçi :) makro+geniş açı ile hayatın tadını çıkarayım diyorum ama tabi şimdilik o kadar da cesur değilim.
Pentax K-5iis + Pentax D-BG4 Battery Grip
SMC Pentax-DA 15mm F4 ED AL Limited
SMC Pentax-DA 35mm F2.8 Limited Macro
SMC Pentax-DA 70mm F2.4 Limited
Metz Mecablitz 50 AF-1
Vanguard,Digipod,Varta vs.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Ekim, 2014, 15:54:30 »
haycanlara karsi nasil bir yontem buldinuz merak ettim. bend trabzon macka taraflarinda bunu dusunuyorum ama iste ayi vb. hayvanlar beni caydiriyor.
hocam en etkili yöntem iyi bir elektrikli çit.yurt dışında portatif olanları var.küçük olanları.ama türkiyede yapanlarda var.önemli olan  ağırlık onuda önemsemem derseniz türkiyedekiler bir kaç kilo geliyor.ama dışardakiler daha komplike ve hafif.ben yurtdışından aldım.markası bile yok ama çok kullanışlı.araştırın derim.   http://www.drsfostersmith.com/product/prod_display.cfm?c=15498+17252+17274&pcatid=17274    buna benziyor  :)
« Son Düzenleme: 19 Ekim, 2014, 16:00:17 Gönderen: haldun31 »

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Ekim, 2014, 16:04:33 »

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Ekim, 2014, 16:06:17 »
http://www.youtube.com/watch?v=fLnKBWqPcVI#t=33   buda anlatım videosu :)   bide gezma anında karşına falan çıkan hayvanlar içinde biber gazı almak lazım.ama türkiyedekiler 5 metre mesafeli olanları .yurt dışında bildiğin deodorant kutusu kadar var.anlıycağın tanıdığın varsa yurt dışından getirt derim.

« Son Düzenleme: 19 Ekim, 2014, 16:10:15 Gönderen: haldun31 »

Çevrimdışı Pentax Star

• Üye
  • İstanbul/Ataşehir
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Ekim, 2014, 17:59:23 »
birde yilanlar icin cozum istiyorum:)

bilgiler icin tskler elektrikli tel icin yaninizda aku tarzi bir parca mi var?

Çevrimdışı Stainless..

• Üye
  • Ahmet Teke
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Ekim, 2014, 18:20:26 »
Hepimizin içinde bir Bear Grylls var :) Ben zamanında köy hayatı sayesinde ormanların içinde çadırda kalmak dahil hertürlü doğanın keyfini çıkaran birisi olarak o zamanlarda dslr ile tanışamamanın büyük eksikliğini yaşıyorum. Şimdi sabah 8.00 akşam 17.00 ...Bazen güneşi bile görmüyoruz... İşi gücü bırakıp alacam 100 tane koyun-keçi :) makro+geniş açı ile hayatın tadını çıkarayım diyorum ama tabi şimdilik o kadar da cesur değilim.

Abi bendeki istek hat safhada :) Daha iş hayatına girmedim ama 1 aylık staj serüvenim bile beni soğuttu... O yüzden büyümek istemiyorum... Ama zaman ilerliyor, seneler geçiyor hep... Neyse, çok karamsara bağladım yine. Sıkıldım büyük şehirlerden, ondan, bundan...
K10D || DA 50 mm F1.8 || A 50 mm F1.7 || DA 18-55 || Sigma 70-300 F4-5.6 APO DG Macro
Comfortably Numb...
Progressive sever

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 19 Ekim, 2014, 19:53:20 »
birde yilanlar icin cozum istiyorum:)

bilgiler icin tskler elektrikli tel icin yaninizda aku tarzi bir parca mi var?
hocam ben yılana rastlamadım ama doğu karadeniz zaten çok öyle aman aman yılan türlerini olduğu yerler değildir.(kastım zehirli olanlar)   mesela http://muvattali.blogcu.com/turkiyede-yasayan-yilan-turleri/10939459  .diğer sorunuza gelince ben bisiklet aküsü yani jel akü denen küçük bir aküde taşıyorum .ne olur ne olmaz diye :)ama aynı zamanda o aküden gece led ampülle aydınlanma ve ufak tefek şarjda yapıyorum.

Foto Safariden Geriye Kalanlar

Başlatan umitunaldi

Yanıt: 4
Gösterim: 8593
Son İleti 01 Ağustos, 2014, 21:46:41
Gönderen: umitunaldi