Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu benim en büyük zevklerimden biri.burası boluda göynük civarında bir göl .ama çok daha güzel göller var.sistem müsade ettikçe paylaşırım fotoları.bahardada gitmek isteyeni götürebilirim.teçhizat sıkıntımız yok.
Abi elinize sağlık... Ayrıca tebrik ediyorum... Bu tür etkinliklerin meraklısı olan beni ayrı bir heyecanlandırdı... Çok istiyorum bu tip şeyleri
haycanlara karsi nasil bir yontem buldinuz merak ettim. bend trabzon macka taraflarinda bunu dusunuyorum ama iste ayi vb. hayvanlar beni caydiriyor.
Hepimizin içinde bir Bear Grylls var Ben zamanında köy hayatı sayesinde ormanların içinde çadırda kalmak dahil hertürlü doğanın keyfini çıkaran birisi olarak o zamanlarda dslr ile tanışamamanın büyük eksikliğini yaşıyorum. Şimdi sabah 8.00 akşam 17.00 ...Bazen güneşi bile görmüyoruz... İşi gücü bırakıp alacam 100 tane koyun-keçi makro+geniş açı ile hayatın tadını çıkarayım diyorum ama tabi şimdilik o kadar da cesur değilim.
birde yilanlar icin cozum istiyorum:) bilgiler icin tskler elektrikli tel icin yaninizda aku tarzi bir parca mi var?
Başlatan umitunaldi