Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İçimizdeki yönetici hırsı bitmediği sürece 50 tane site açsak nolurki, insanların fikirlerini emeklerine saygı duyulmadıktan sonra hep aynı durumlar yaşanır. 2 yılda zorla oluşturulmuş bir ortamı gelip talan eder ve artık parklarda bizim bahçelerde bizim istediğimizi yaparız diyerek sağda solda o ortamı oluşturan kişilere hırsız der söyle insan böyle insan onların 2 yılda yapamadıklarını biz 10 günde yaptık diyerek alay ederek kendi kapitalist sisteminizi kurduktan sonra gittiğiniz her yer aynı samanlık olur. Önemli olan güven ortamı dostluk ortamı oluşturmak cafcaflı rengarenk ortamlar her yerde mevcut. Önce watsup da face kimlerle ne konuştuğunuzu insanların arkasından neler söylediğinizi tartışın bence olayların bu hale nasıl geldiğini o zaman çözersiniz. Ercan abinin o siteyi devretmesinin tüm sebepleri bu tür olaylar yüzündendir. Kendisi defalarca siteyi kapatma kararı aldı biz engelledik bırak istediklerini yapsınlar dedik 1-2 ay eğlensinler onlarda bıkar hatalarını anlarlar ama ne varki bazı şakşakcılar olayları sağda solda hakaret ederek ercan abiyi kışkırtmışlar oda böyle yapacam dedi bizde biz derken 2-3 arkadaş site senin adına istediğini yap madem öyle biz karışmıyoruz dedik. kim aldı kime devretti paraylamı devretti parasızmı kendisinden başka kimse bilmiyor bilmekte istemiyoruz. Benim söyleyeceğim şudur yanlarında bulunan kişilere dikkat etsinler. Çünkü ben bu arkadaşların bir çoğuyla 2 yıl boyunca sohbet ettim vede nasıl böyle bir gaflet içine düştüler hala şaşkınlık içindeyim ve bu yüzdende biraz kızgınım onlara. Fakat bu siteden kovulan bazı kişiler rekabet olsun buraya gıcıklık olsun diye intikam için ortamı karıştırdılar bunu daha öncede yapmaya çalıştılar ama başarılı olamamışlardı. Yarın yine bir pentax sitesi açılsın yine aynı şeyler olacaktır. Şekil yapmayla bol konu açmayla sosyal ortamlar oluşmaz saygı sevgi ve güven ile ortamlar oluşur 10 tane fazla aktif üye toplamayla olmuyor.
Teklifi alan arkadaş da benim...Tartışıyoruz, düşünüyoruz...
Sevgili Bahattin,Arkadaşlarla pentaxturkey'i almamaya karar verdik. Yeni forum yeni maceralar istiyor herkes. Teklifin için teşekkürler.
Hala özel mesaj ile PTurkey'in açılmasını talep eden var. Ben mani değilim ki. Ama tek site bana fazla bile. Kaldı ki bir forum sitesi sorumluluğu daha alamam. Sorumluluğu üstlenen varsa buyursun alsın. En başta TurkPentax kurulurken PTurkey'i alması için Ercan beye teklif ettim. Şimdi de bu yeni oluşuma girenlere teklif ettim. "Yok olmaz vallahi alacaksın" mı deyim insanlara? Tekrar söylüyorum isteyen varsa 1 adet domain ile birlikte vereceğim tüm PTurkey dosyalarını.
Yanlış anlaşılmasın bu muhabbetlerin üstüne çok merak ettim de sen neden aldın ki siteyi Baha? Şimdi de satmaya çalışıyorsun