SMC PENTAX-M 50mm 1.7 arka kapağı yok durumu temiz. Kozmetik 10/9 Fiyat 100 TL. Daha önce 120 istiyordum. İhtiyacı olana. Kaçırmayın.

SMC PENTAX-M 50mm 1.7 arka kapağı yok fotoğrafa etki etmeyecek mantar var. Kesinlikle fotoğrafa hiçbir etkisi yok. Keyfe keder ön camı çıkartıp temizledinmi sorun yok ama uğraşmak istemedim. Elinde ekipmanı olan ve eli yatkın olan için çok basittir. Ben uğraşırım diyenlere Fiyat 75 TL.

SMC PENTAX-M 50mm 2.0 durumu oldukça iyidir. Oldukça temizdir. Arka kapağı yok. Fiyat: 60 TL. Bu fiyata kaçırmayın.

50mm MAMİYA SEKOR F2.0 M42 BAYONET çok küçük küf gibi birşey var. Fotoğrafa kesinlikle etki etmez. Fiyat 20 TL. Bit pazarı fiyatına

52mm vidalı parosoley. 52 mm filtre çapına sahip olan tüm objektiflerde kullanılır. Sıfır olup kullanılmamıştır. 3 Adet vardır. adet fiyatı 5 TL. Birkaç parça alışveriş yapıp ihtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim.

PENTAX SMC-M 100mm F/2.8 Pentaxın manuel gelmiş geçmiş en keskin portre lenslerindendir. Çok zor bulunan bir lenstir. Lens çok temizdir. Orjinal kendi deri çantası vardır. Sıfır kutusunda 49mm UV filtre hediyedir. Herhangi bir kozmetik optik sorunu yoktur. Kaçırılmayacak lenstir. Alan vazgeçmek istemez. Tavsiye ederim. Pişman olmayın bana dua edin. Detayları fotoğraflar aşağıdadır. aşağıdaki hoya 49mm polarize filtre ile birlikte tavsiye ederim. Fiyat 350 TL.

Asahi Opt. Co Super Takumar 200mm f/4 m42 bayonet lens. (Pentax markasına ait firma) azda olsa kozmetik sorunları vardır. Üzerinde m42 bayonet adaptörü ile birlikte gönderilecektir. Fiyat 60 TL.

PENTACON 200mm f/4 M42 bayonet lens. Fotoğrafa etki yapmayan toz zerrecikleri var. Fiyat kelepir fiyatına kelepir fiyatı 20 TL.

PENTACON 200mm f/4 M42 bayonet lens. Diyafram bıçaklarını çalıştıramadım. Ayar yapamıyorum. Fiyat kelepir fiyatına açık diyafrm ile çekerim veya ben anlarım düzeltirim diyenler için kelepir fiyatı 10 TL.

orjinal pentax k10d ve k20d bataryası. Çok az kullanıldı ve özenle saklandı. Durumu oldukça iyidir. fiyat 15 TL.

objektif çantası. Ben pentax 49mm limited lensimi özenerek saklıyordum. Lensi sattım çanta kaldı. Gerçi çanta lense ait değil. Ayrıca satılmaktadır. Tertemizdir. Fiyatı kelepir 5 TL.

50 mm ve benzeri prime lenslerinizi muhafaza edebilmeniz için fermuarlı deri çanta durumu oldukça temizdir. Gerçek deriden üretilmiştir. Kelepir fiyatına 10 TL.

hoya marka 52mm skylihgt filtre fiyat 5 TL.

HOYA 58 mm UV filtre fiyat 5 TL.

HOYA POLARİZE FİLTRE 49mm oldukça kaliteli olan seridir. Limited lenslerimde kullanıyordum. Suyun yansımaları yok eder ve güneşli havalarda, bulutu daha belirgin, yeşili daha canlı alabilirsiniz. Fiyat 25 TL. kaçmaz

PENTAX K7 BATTERY GRIP. MUADİL ÜRÜNDÜR SIFIRDIR HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. İhtiyaç fazlası kelepir fiyatına 50 TL.

PENTAX K20D BODY çok temiz. Özenle kullanılmıştır. Türkiye'den alınmış ve faturası aşağıdadır. Kullanım klavuzu, kendi kutusu, orjinal tv bağlantı kablosu, orjinal şarjı ve 1 adet yedek pil ile birlikte. focus scrende çizik vs. yoktur. Hiçbir problemi yoktur. Tertemizdir. Shutter sayısı 28.840 Fiyat 550 TL.

KABLOLU KUMANDA 10 TL. Pil bitti derdi yok.

KABLOSUZ KUMANDA Fiyat 5 TL. 3 adet var. Adet fiyatı 5 TL.'dir. Sıfır olup, hiç kullanılmamıştır. Aşağıdaki fotoğraf açık olan ürüne aittir. Sıfır paket gönderilecektir.

Kumaş çanta fermuarla çok kullanışlı. Prime lenslerini 50mm 28mm, 35mm, 40mm, 100mm gibi lenslerini taşıyabilirsiniz. İç kumaşında deforme var. Kumaşın altına yapıştırıcı sürüp yapıştırınca sorun yok. Fiyat 7,5 TL.

Orjinal japon. M42 to pentax bayonet dönüştürücü adaptör. m42 lensleri pentax makinenizde kullanabilirsiniz. Fiyat 10 TL. Sökme aparatı yok.

PENTAFLEX-COLOR 50MM F/2.8 m42 objektif. Durumu çok temizdir. Fiyatı 15 TL.

optik vizör kapama plastiği orjinal pentax ve batary gripin body'e girdiği yuvanın tıpası ve tv bağlantı kablosu. k20d ve k10d içindir. Diğer modellere uyuyormu bilmiyorum. Kendi makinesinin kayıp olanlar için veya yedeklemek isteyenler için gönderilecektir. Fiyat 10 TL. takım halinde. Eğer ihtiyacı olan olmazsa K20 D makineyi alan arkadaşa hediye olarak gönderilebilir.

Manuel Tepe flaşı. Oldukça başarılı sonuçları vardır. Benim çok kahrımı çekmiştir ve çok müthiş sonuçlar elde ettik. Fiyatı 40 TL. Tepe flaşı kullanmayı öğrenmek isteyenler veya alıştırma yapmak isteyenler için biçilmez kaftandır.
Fiyatlar kelepir olarak yazılmıştır. Pazarlık payı düşülerek fiyat verildiği için tekrar pazarlık yapılmayacaktır. Fiyatları Ramazan çadırı niyetine düşünebilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın işi görülsün. Soranlar olacağı için şimdiden cevaplayayım Ekipman değişikliği için satılmaktadır. Ticari amacı yoktur. Özel mesajlardan önce, ilan altındaki cevaplara ve sıralamaya öncelik verilecektir. İlan altına yazıp, daha sonra özel mesaj atan arkadaşlarımızın ilan altındaki yazdığı sıralama geçerlidir. Pentax K20D ve 100mm f/2.8 lensler için komisyon eklenerek sanalpazar gibi sitelerde ilan açılır. Diğer ufak tefek şeyler için sanalpazar falan açmazsak EFT yoluyla olursa iyi olur.
Kelepir lensler ile ilgili bir kaç tanesinde ufacık küf mantar gibi şeyler var. Fotoğrafa etki etmiyor. Yıllardır kullanıyorum. Eğer bunları dert edecek arkadaşlar varsa ürünleri hiç almasınlar. Ürünlere zaten hurdacı, bit pazarı fiyatı verilmiştir. Amaç birilerinin işi görülsün.
Hepimize hayırlı olsun.