Baha selam, bişey soracam bu programları satın alma sebebin firmaya saygıdan mı yoksa başka bir sebebi var mı?
Selam.

Aslında cevap sadece "konfor" o kadar.
Kurulum ve güncellemeleri çok rahat oluyor diye cazip geliyor bana. Her gün format atmıyorum tabi ama mesela format sonrası kurulumu gerçek anlamda 2 tık. 3-4 gün önce performans güncellemesi çıktı. Kendi kendine kurulmuş haberim yok. Makinede SSD olunca da hissetmiyorsun zaten o güncellemeyle alakalı işlemleri. Kaldı ki Ps, Lr, Ae, Pr, Au, ME aktif kullanıyorum. Ayrı ayrı crack filan... Yani zor değil de ne bileyim cazip gelmiyor pek. İş yerine de lazımdı. Bazen şehirdışında olduğumda bilgisayarlarda problem oluyor, karşımdaki kişiye çözümü anlatmak (daha çok sorunu anlamak) güç olabiliyor. Şimdi ise mühendis mantığı bir şey anlamaya çalışmaya gerek kalmıyor, sil/yükle diyorum çözüme kavuşuyor.

İş yerine belki 17 liralık paketi alıp kurtarabilirdim işi ama onda sadece Ps ve Lr kullanılabiliyor. Buna karşı full paket olan 100 liralık paketi 35 liraya alıp iş yeri ve kendi şahsi bilgisayarımda rahatça kullanayım dedim.
"Ayda 1 defa, bazen de 2-3 ay kullanmıyorum" diyen varsa satın almasın tabi ama onun dışında bence herkes almalı o 17 liralık paketi. Digiturk yada evimize alacağımız başka sinema spor paketlerinden çok daha güzel bir aylık ödeme. Turkcell Avea Vodefone'den 1000 dakika yerine 500 dakikalık paket alalım, yada 4gb yerine 2gb alalım ve farkı ile de Adobe Creative Cloud alalım. Yada ne bileyim 2 paket sigara az içelim görüşündeyim.