Arkadaşlar,biliyorum burası ikinci el alım satım için ayrılmış bir bölüm,ancak bu mesajın en uygun yerinin burası olduğunu düşünüyorum,çünkü alım yapacak arkadaşlara hitap eden bir yer.
Baha kardeşim sayesinde Klas Foto ile tanıştım,ve K5 makinemi satıp bir Pentax K50 aldım.Bu benim için bir ilk çünkü bu benim ilk sıfır Pentax'ım.Daha önce aldıklarım hep eldendi.Tabii ki o makineler de satanlardan Allah razı olsun çok güzeldiler.Ama gene de sıfır almak farklı geldi bana;)Asıl yazmak istediğim ise şu:En başta Klas Foto'ya ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyorum.Müşteri servisi jet hızıyla çalışıyor.Fiyatları Amerika'yla aynı arkadaşlar.En azından K50 için bu kesinlikle böyle,hatta diyebilirim ki Amerika'daki fiyatlardan daha ucuza geldi.Bu büyük bir hizmet.Zaten fiyat noktasında çok muzdariptik.Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Bir de Pentaxturk üzerinden ulaştığınızı söylerseniz harika bir temizlik seti gönderiyorlar.Dahası hediye olarak 8GB'lık bir hafıza kartı da göndermişler. Büyük bir jest bence.Nihayetinde vermek zorunda değillerdi.Tekrar çok teşekkürler.Ha,bu arada K50 almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim,özellikle autofocus'u çok düzeltmiş pentax.Bir de özellikle makrocular için biçilmiş kaftan focus peaking özelliği var ki harika.Açıkçası K5'imi sattığıma çok da pişman olmadım çünkü fotoğraf kalitesi K5 ten kesinlikle kötü değil.Tabii bu benim tecrübem.Teknik tarafını bilemem ama aynı sensöre sahip her iki makine de.Tekrardan Baha'ya ve Klas Fotoya çok teşekkürler.