Merhabalar,
Yeni ekipman alımına kaynak oluşturmak amacıyla K-5 IIS gövdemi, 16-50 mm star lensimi ve 15 mm limited lensimi (hd olan değil, yeşil halkalı eski seri) set halinde satıyorum. Set fiyatı: 3500 TL
K-5 IIS tek fiyat: 1550 TL
16-50 mm tek fiyat: 1400 TL
15 mm tek fiyat: 900 TL
Gövde shutter'ı 16,7 K'da. Uzun süredir 2.makina olarak kullanıyorum. Mekanik ve kosmetik olarak sorunsuzdur. Vizör camının arkasında fotoğrafı etkilemeyen 2 parça toz vardır. Kutusu ve aksesuarları tamdır. Buna ek olarak yan sanayi grip ve batarya verilecektir.
16-50 mm kozmetik olarak 8/10 alır. Mekanik olarak sorunsuzdur. Alındığı günden bu yana filtre ile korunmuştur. Düşük ışıklı ortamlarda yapılan haber çekimlerinde çok işime yaramıştır. Kutusu ve orjinal kapak, parasoley vs mevcuttur.
15 mm yaklaşık bir yıl önce forumdan Güven Fesli arkadaşımızdan alınmış ve hemen filtre takılmıştır. İlk aldığımda bir sahne performansı çekiminde kullandım, o günden bu yana çantamdan çıkmadı desem yeridir. Kozmetik ve mekanik olarak çok iyi durumdadır.
Aslında K-5 IIS çok kahrımı çektiği ve beni hiç üzmediği için K-3'e tercih ettiğim bir makina ama elimdeki K-3 Prestige Edition olduğu için elden çıkarmak istemiyorum.
Ürünleri set halinde alırsanız yanında çok iyi durumda Pentax DSLR Sling Backpack çantayı ve iki adet 16 gb sd kartı hediye olarak veriyorum.
Ekipmanın fotoğraflarına şu dosyadan ulaşabilirsiniz:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Fgc67PmTyyVUU4Z3VjcVVTdlk&usp=sharing