Merhaba Arkadaslar,
Elimde Pentax muadili ayni kasa Promaster 28-200 lens vardi sonrasinda daha yeni lens olmasi amaciyla ve denemek amaciyla Tamron 28-200de aldim acikcasi lensler arasinda cok fark gormedim sadece Tamronun macro ozelliginden dolayi minumum cekim mesafesi daha kisa, birisini elimden cikarmak istiyorum. Ilgilenen arkadaslar buradan veya telefon ile ulasabilirler.
0542 307 4524
Promaster AF aspherical LD IF f3.8-5.6 icin 250TL talep ediyorum. On ve arka kapaklari mevcuttur. Lens icerisinde toz tanesi yok diyebilirim o derece temizdir.

Tamron XR DI Aspherical AF IF Macro f3.8-5.6 icin ise 350TL talep ediyorum. Lensin kutusu, parasoleyi, on ve arka kapaklari mevcuttur. Lens icerisinde ufak tozlar mevcuttur, mantar vs yoktur.
