Haklısınız ve çare maalesef ki şuan için yok.
En başta şunu belirtmek istiyorum, xxx.com sitesine yönlendirme adres vermeyi baştan aşağı ayıplıyorum. Hoş gözle bakmıyorum. Fakat zaten durgun piyasa, göz yumayım diyorum. Piyasa hareketli olsa kesinlikle öyle şeyleri net bir şekilde engellerdim. Neyse...
Yönetim odaklı üretebileceğimiz çözüm yolları hep ekonomik yatırım istiyor. Şu şartlar altında da bu pek mümkün değil. Geriye tek bir çözüm yolu kalıyor, o da kullanıcı odaklı çözüm. Yani kullanıcı ilan açarken biraz duyarlı olacak. Siteyi aktif kullanan kullanıcılardan bu konuda çok memnunum. Sağolsunlar özel mesajla bile bana yardım ettikleri oluyor. Fakat siteyi aktif kullanmayan kullanıcılar için aynı şeyi söylemeyeceğim. Anlayacağınız herkes çok değil biraz duyarlı olsa çözülebilecek bir sorun.
Umarım piyasa hareketlenir ve ekonomik çözüm ile bu sorunu kökten çözeriz.
Bu arada belirtmek istiyorum, Canon ve Sony ürünlerim vardı. Daha doğrusu arkadaşlarımın ama satmak için yardım istediler. Her ikisi de aylarca süründü. Bulunabilirlik noktasında özellikle Canon'a diyecek bir şey yok fakat ikinci el piyasası çok kötü durumda.