Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabaAdım metin.36 yaşındayım.Doktorum.İstanbul'da çalışıyorum.Siteye üye olalı çok olmadı ama şimdiden eski bir aile ortamına katılmış gibi hissettim.Sanırım Ahmet bey kısa zamanda benide pentaxcı yapacak .Fotoğrafla ilk tanışmam biraz kızgınlıkla oldu.Babam eski konikasını vermeyince(güzel makine,hala gözüm var) bende fuji s7000 almıştım.Sırasıyla nikon8800,k10d,canon 40d kullanamadım Kullanamadım diyorum çünkü yeterince zaman ayıramadım.Anladım ki pentaxsız olmuyor.Yakında k5 ile aranızdayım.
selamlar.forumları dolaşırken kendimi tanıtmadığımı farkettim 81 iskenderun doğumluyum. aslen K.Maraş'lıyım. sütçü imam üniversite'si iibf işletme mezunuyum. yaklaşık 4 yıllık Polis Memuruyum. Şu anda Ağrı-Doğubayazıt'ta görev yapıyorum. 5 ay sonra inşallah Kayseri-Tomarza'da görevime devam edeceğim. fotoğrafla tanışmam 2003 yılına denk gelir. o zamanlar üniversite öğrencisiydim. malum parasızlık, iş ararken bir tanıdığın yardımı ile fotoğraf stüdyosuna iş için başvurdum. Photoshopçu olarak işe başladım (başladığımda photoshopun ne olduğunu bile bilmiyordum (: ) yaklaşık 5 yıl fotoğraf stüdyolarında çalıştıktan sonra, (tabi bunun yüzünden okulu da bir yıl uzattım) 2008 yılında Emniyet teşkilatına katılmaya karar verdim. Çok şükür mutluyum, huzurluyum yaklaşık 4 gün önce Pentax K5'ime kavuştum. şimdilik tamron adaptall2 70-150mm f:4 ve smc-m 40-80mm f:2.8-4 manuel lenslerle idare ediyorum.Pentax ile tanışmam donanımhaber'de dslr araştırırken, her tavsiye isteğinin altında bir arkadaşın K-r yazdığını gördüm. neymiş bu diye araştırırken, K-r oldu K7 o da oldu K5 neyse çok uzattım.
hani ayıp olmasa pentax hatay kuracaksınız.neyse kaliteden anlayan bir şehrimiz olduğunu anladık Hatayın.bu arada bende iskenderunluyum:))hoşgeldiniz demeyide unutmayalım.güzel paylaşımlar yapmanız dileğiyle.
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666