Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selamlarAranıza şu an itibariyle katıldım inş bir kaç güne kadar k-30 sahibi biri olacam ilk makinem olacak bu. Gayet beğendiğim ve sıcak bir ortamın olduğunu düşündüğüm bi sayfadayım Ben Ali DEMİR, 1990 malatya doğumluyum ve malatyada yaşıyorum. Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bitirdim ama şu an bu alanda çalışmıyorum Daha yeniyim ve yardımınıza baya bi ihtiyacım olacak Bol kadrajlı günler
Aleykümselam, Melik aramıza hoşgeldin...Öncelikle Pentax makinen hayırlı uğurlu olsun inşallah,Keyifli vakit geçirmen dileğiyleKüçük bir detay vereyim, bende 7 senelik Canon kullanıcısıydım, elden çıkardım K-3'le Pentax'a geçeceğim inşallah...
Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım. Her ne kadar siteye bir hafta kadar önce üye olsamda forumlarda çok yazmayı sevmediğim için yazmamıştım. Kısmet bugüneymiş.İsmim Murat, 1990 Afyon doğumluyum, memleketim Afyon, Konya'da ikamet ediyorum. 15 gün kadar önce bütcem dahilinde ikinci el k-x aldım, ayrıca 18-55 pentax lens ve 55 mm ricoh f 2.2 manuel lens aldım. Kendi çapımda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Genelde herkesce fazla bilinmeyen şeylere ilgi duyarım, pentaxta öyle oldu, canon 500 d alacaktım, ama k-x aklımı çeldi.
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666