Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar tartışmaya meyil vermek istemiyorum tabi ama siteye gelmeleri için büyük efor harcadığım 2 sanatçı (yada kimine göre bilgili) hocamız artık siteye çok girmeme konusunda, daha çok bana özel birebir konularda destek olma kararı aldılar ki bu karar tamamen bizim suçumuz (biz, hepimiz demek).Kaldı ki yakın tarihte farklı bir kültür olarak belgesel fotoğrafçısı bir hocamızı bizlere yardım etmesi için ikna etmiştim. Ne varki tam üye olacağı esnada sitemizdeki tartışmaya şahit oldu. Ve birden fikir değiştirerek ileri bir tarihte üye olmasının daha uygun olacağını fikrine kapıldı.İşinin ehli insanlar ellerinden geldikçe forumlardan uzak durmaya çalışıyorlar. Biz onlar için uygun ortam sağlamadıkça sanırım onlar bize tecrübelerini aktarmaya pek hevesli olmayacaklardır.
foruma üye oldum ertesi gün lens aldım,epey motive edici bir forum memnunum.sizde biz yeni üyelerden memnun musunuz : )
Fakat hakikaten gördüğüm 2 eksiklik var; iletişim ve tutku. Tanışma, buluşma, organizasyonlarda bu kadar ileri üşengeçliği görünce hayret ediyorum. Tutku ise bambaşka bir konu. İçimizde hakikaten bir fotoğraf tutkusu yok gibi. Bu 2 nokta üyelere eleştirim olsun.
Bence eklenen fotoğraflar ana sayfada goruntulenmeli.
Başlatan Baha