Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadi bey son fotoğrafınızı daha çok beğendim, ben seviyorum böyle karışık -kuruşuk fotoğrafları, yalnız dikkatimi çekti, k-7 de k10d sensörü var gibi renklere bak hele
Abi picassada biraz makyaj yapıldı... Ama işlemsiz halleri de fena değildi... Ben K7'yi seviyorum ama 2. el fiyatlarını görünce içim sızlıyor...
Bunlarda benden. daha yeniyim her türlü yoruma açığım by H.Alpaslan Yıldız, on Flickrby H.Alpaslan Yıldız, on Flickrby H.Alpaslan Yıldız, on Flickrby H.Alpaslan Yıldız, on Flickr
hoş geldiniz aramıza.ilk fotoğrafınızda güneşli ve gölgeli alanlar bozmuş. biraz da titremiş sanki. bu tarz fotoğraflarda detay önemlidir. onun için güneş ışığı olmayan ortamlarda makineyi titretmeden çekim yapmak daha olumlu sonuçlar verir.ikinci fotoğrafta odaklama noktası yanlış olmuş. net olmayan ağaç gövdesinin kadraja girmesi göze batıyor.3. karenizde sadece kozalak olsaydı kadrajda daha az karışık olurdu. diğer dallar yüzünden karışık görünüyor kadraj.4. karenizi biraz daha sağdan çekseydiniz banklar ortalanmış olurdu. simetrik olarak göze daha hoş gelen bir kare çıkardı ortaya.sürçü lisan ettiysek affola.