YAHU AYIP SİZE
yüz defa doğrulama linki gönderiyorsunuz. üyeliği aktif edip küfür mü edelim illa. Bu kadar mı düşünmüyor o mucizeler sonucu oluşan beyniniz yada beyinciğiniz. Ayıptır yahu
Sitede ileitşim kanalı yok. Arama yapacağız bir şey yazacağız oraya pentax yaz oraya doğrulama kodu yaz birde takla atalım isterseniz bu nedir ya bir daha gönderirseniz açık ve net söylüyorum.
Siz ne kadar rahatsız ediyorsanız iki katı rahatsız ederim / ederiz !
Silin üyeliğimi e posta adresimi ayıp ya yeminle ayıp.
Ümit FİDAN, iyi misiniz? Ne yaptık size böyle, anlamadım ben.

İşte PentaxTurkey trollemelerinden birine şahitlik yapıyoruz şuan. Beyfendi, satın almış olduğum siteye ait 5000 civarı üyeye davetiye gönderirken sizden izin almamı beklemiyorsunuz herhalde. İnsan bazen kendine "ben kimim ki?" diye şöyle bir sormalı değil mi? Size davetiye gönderdiğimiz mesaja "Üyeliğimi silerseniz sevinirim. Artık Pentax kullanmıyorum, teşekkürler." gibi nezaketi koruduğunuz bir cevap atsanız zaten bir problem yok, üyeliğinizi sileriz. Hani sorun ne?

Aradan kaç yıl geçmiş, hala ortam huzurunu bozmaya çalışmak çok ayıp. Tehdidiniz gayriciddi. Suçlamalarınız zaten baştan aşağı asılsız. Üye olmuş, mesaj atarken güvenlik amacıyla bir kutucuğa PENTAX yazdırmışız, aa çok ayıp ettik. Üye takla mı atsın bide? Parmaklarınıza klavyeden 6 tuşa bastırdık. Sigortalı parmaklarınıza tazminat ödemeye hazırız.

Üye hesabınızı hak verirsiniz ki silmiyorum, süresiz yasaklıyorum. Yasaklama sebebi; farklı isimlerle foruma tekrar üye olup tekrar huzursuzluk yaratmaya çalışma olasılığınız. Kısacası bilgilerinizin kayıt altında kalması sitemiz çıkarına.
Teşekkürler.