Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki forumu da pek bilmem tanımam. Yeni ve tazeyim. Ama...Forumu kapatan diğer taraf ve satılığa çıkaran diğer taraf ve burası da parası pulu neyse artık verip alıyorsa bu senin benzetme hiç olmamış yarı hemşehrim. İşin sonunda kapatıp satma kararını veren öteki yer.
Üzüntüne katılıyorum hemşerim, Üzücü *olay* diğer yerin kapatılması, sevindirici *durum* boş beleş durup yitik olmasındansa buraya yöndendirilmesidir bana göre.
tartismaya girmek istemem ama, herkesin ortak kaygisi ya o forum tamamen kapatilip 5 yillik birikim cope atilirsa? dir diye dusunuyorum. yoksa tabi ki bos bos durmasin ama yararli seyler buraya tasinmayacaksa benim icin iyi bir haber degildir aksine kotu bir haberdir cunku pentaxturkey sitesinin tekrar acilacagina dair umutlarimi sondurmustur. ben de pentaxi ve fotografi pentaxturkey sayesinde sevenlerdenim. turkiyenin yerli pentaxforums.com'udur pentaxturkey. su andan sonra yapilacak en guzel sey ise faydali konularin incelemelerin buraya tasinmasidir. sancili bir surectir tasinmasi onu bilemem ama tasinmadigi surece de mutlu bir haber degildir. pentaxturkey satin alindi basligini okuyunca mutlu oldum ama icerigini okuyunca acikcasi suratim asildi. sanirim haytaertu arkadasimizin anlatmak istedigi buydu
Bizim pentaxturkey deki dostluğu, yardımlaşmayı ve sıkı muhabbeti başka yerlerde yakalamak çok zor..O bir mevsimdi geldi ve geçti..Sizlere orada yaşadığımız güzel hatıraları yazmaya kalksam sayfalara sığmaz..Dilerim sizler de böyle buluşmalar yapıyorsunuzdur..Doktor memur asker öğrenci öğretmen genç yaşlı kaynaşabiliyorsunuzdur...Yeni oluşumun nasıl olacağını zaman gösterecektir diye düşünüyorum...[/quotetesekkürler Alaattin hislerime tercüman olmussunaslinda ben bu satis olayini garipsedim ticarette bu tür satin almalar olabilir nitekim bu forum bir ticarethane degil sadece birlesme olayi gerceklesir keske Baha satin almasaydinda iki forumu birlestirseydin
Ağalar o sitenin satılacağı çok önceden belliydi zaten. Hatırlayanlar bilir geçen muhabbetleri. Benim açıkçası beklentim, Ercan abinin alıp devam ettireceği yönündeydi ama olmadı sanırım. O kadar birikimin ve içeriğin kaybolmasına ben de çok üzüldüm. Ayrıca belirtmek isterim ki zaten bir avuç olan Pentax kullanıcılarının tek bir platformda toplanamayıp iki-üç kampa bölünmesi neresinden bakarsanız saçmaca komik geliyor bana. Bu durumun hepimizin ayıbı olduğunu kimse inkar edemez sanırım.
... O sitenin devasal arşivi tüm kullanıcılara açılmalıdır, yok olup gitmemelidir. Yok olup gitmesi bunca insanın emeğini hiçe saymaktır ve o vakit insanda şu düşünce olur:Ya buradaki paylaşımlarım, yazdıklarım, çizdiklerim, emeğim de bir gün giderse. İşte o da buradaki paylaşımı azaltır.