Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.canonturk.com/vbulletin/sahis-satici-ve-alicilar/20780-gokhan-sariyildiz-tugba-sariyildiz-dolandiricilar-ailesi.html sitedeki arkadaşlarıda uyarmak istedim.adam adını bile değiştirme gereği duymuyormuş.aman diyeyim dikkat edielim.
Fazla zorlanmazsın bulmak için Adam çok ünlü bu piyasada
Bu adamin hakkinda 300 adet sikayet var yazilmis, ve adam cok rahat geziniyor diyorsunuz. Peki neden ? Dedigim gibi Turkiye deki yargiya kimsenin inanci malesef kalmadi. Bariz suc olan , yarigdan siyrilip ucuyor. Dolandirici , tecavuzcu katil e suc yok. Durduk yere masum bir insan hakkinda 300 tane sikayet dosyasi olurmu. Yargi polis gorevini ve sayginligini unutur ise , dolandiricaya katile boyle gun dogar , Turkiye yi mali gibi kullanir eli kolu serbest gezer malesef.
çok iddialı şeyler yazmışsınız konunun dışında, bence sadece konuya odaklanın, suçlamadığınız kamu kurum ve kuruluşu kalmamış nerdeyse, kimse saygınlığını falan unutmaz, adalet mutlaka yerini bulur, bir de genellemelerden kaçınırsak iyi olur, kimsenin yargıya güveni ve inancı kalmadı cümlesi bence maksadını aşan bir cümle, benim hem yargıya hem de güvenlik güçlerine güvenim tam, bence cümlelerimizi kurarken genellemelerden kaçınmalı, eğer mutlaka belirtecek isek kendi düşüncemizi paylaşmalıyız
İbrahim Abi adam neredeyse minimum 5-6 yıldır ismini dahi değiştirmeye ihtiyaç duymadan insanların emeğini çalmakta... Ve bu adam senelerdir kanun boşluklarından yararlanarak elini kolunu sallayarak geziyor ve hala insanların canını yakmaya devam ediyor... Ben aldığım 350-400lira olan harçlığımdan kesicem, yemeğimden kesicem fotoğraf makinesi almaya para biriktiricem, kansızın biri gelecek bütün birikimimi alıp kaybolacak... Sonra da hukuk boşluklarından yararlanarak ortalarda serbestçe dolanacak... Yok yaaaa... Çocuk koğuşlarında gardiyanların tecavüz ettiği çocuk "çığlık atmadı" diye gardiyanlar ceza almadan serbest kalıyor... Hangi yargı, hangi güvenlik gücü Allah aşkına sen söyle?Bu ülkenin terör belası için ömrünü feda etmiş genelkurmay başkanı, komutanları, askerleri içerde abi... Bugün gelmiş teröristbaşının meclise girip giremeyeceğini tartışıyoruz... Bu mu adalet?Yerim ben böyle yargıyı...