Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım Fiyatları yakın olan makineler arasında seçip yaparken en çok kullandığımız özellik hangisinde iyiyse ona bakmak lazım. Kalite olarak nerdeyse hepsi aynı, kendi eksileri artıları var.
işte bak öyle değil, hepsi üç aşağı beş yukarı aynı değil, bir keresinde servise gitmiştim, pentax ın bir modeli epeyce tamir bekliyordu, neden bu modelin çok arıza yaptığını sorduğumda, bu model böyle demişti usta, yani sizin anlayacağınız, arabalar gibi düşünün, Toyota Yaris, Toyota Avensis, belki Yaris daha az yakıyor olabilir, ama bu onu almam için tek kriter değil, bana başka şeyler de lazım öyle değilmi, yol tutuşu, konfor, sağlamlık, güvenlik vs.siz önce neye ihtiyacınız var bunu belirleyin, sonra bütçenizi belirleyinsonra sizin için vazgeçilmez olanları işaretleyin, yağmura dayanıklılık, kasa sağlamlığı, ikinci el piyasası, fiyatı vs.ondan sonra emin olun siz bizden daha iyi bulacaksınız hangi makinayı almanız gerektiğinibence sizin daha kafanızda çok soru var, yani şu an sorduklarınızı cevaplasak bile ardından yüzlerce soru gelecek,bence önce şu forumları biraz karıştırın, iyice bir okuyun, emin olun herşey daha net olacaken başta garanti konusu sizin kafanızın bir yerinde duruyor, buna şöyle bir cevap yazayım, bu forumdakilerin yüzde 99 unun kullandığı makina garantili değildir, kolay kolay bir şey de olmaz merak etme
İbrahim abiye sonuna kadar katılıyorum.