Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tip farkındalık projelerini çok seviyorum... Anlayana çok şey anlatan, azıcık ta olsa empati yapmamızı sağlayan güzel işler...Teşekkürler Serdinçim... Eksik olma... Buldukça eklersen böyle işleri çok memnun olurum kendi adıma...
Eyvallah kardeşim. Beni de cok etkiliyor bu tür projeler; aynı zamanda da cok öğretiyor. Eklerim eklemesine tabiki de körler sağırlar birbirini ağırlar oluyor Neyse, sustum
Serdinç eline sağlık güzel bir paylaşım. Devamını beklerim. Ben de uzun süre düşündükten ve senin paylaşımından sonra bir haber linki ile paylaşımda bulunmak isterim. Projeyi başlatan kişi olarak site sakinlerinin de konuya dikkatini çekmek isterim. Bu paylaşımın tek sebebi hepimizin canları çocuklarımızdır. Konu aslında o kadar mühim ki maalesef toplumda çoğunlukla hak ettiğinden az ilgi görüyor. http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-4585-Aileler-saglik-yardimini-geciktiriyor.html
Serdinçcim öncelikle paylaşım için teşekkürler. Bana olan iltifatın için de teşekkür ederim, mahçup oldum.Aslında lösemi, hayvanlar, mısırda ve filistindeki olaylar için birkaç sosyal sorumluluk projem var.. Bakalım..