Makineniz geldi mi?
İzlenimlerinizi merak ediyoruz.

Remote control adlı uygulamasıyla cep telefonu kullanarak çektiğim çekimi sizinle paylaşıyım öncelikle
Ürünğm geldi. Isınma turları yapıorum iki gündür. O kadar çok özellik varki hazır halde gelen onları kullanmaya öğrenmeye çalışıyorum öncellikle. Store dan uygulamalar indirebbiliyorsunuz. 6 tane işime yarayacak ıygulama indirdim. Fotoları sosyal medyaya göndermek çok çok kolay arladaşınızın telefonuna dpkundurarak hemen ileteniliyprsubhz. O kadar işinizi kolaylaştıran şeyler koymuşlarki ,
Şimdi tasarıma gelelim birazda cidden çok güzel oturuyor ele ve kaliteli bir hissiyat verio. Plastik bu ya demiyorsunuz kesinlikle.
Odaklaması çok hızlı. Herşeye odaklayaniliyor. Daha odaklamada yanlış bir durum yaratmadı.
Şarjı idare eder. O kadar çok kurcaladım ki. 200 foto çekti bir batarya ile. Şarj yüzdesi görünüyor. Çok yararlı cidden.
Fiyatı 1350 ye gelmişti bana. Şuanda doların artöasıyl 1750 den aşağı bulubmuyor. 1750 bandında deilde 1500 bandında bulursanız kaçırmadan alınabilicek bir makine. Boyutu ağırlığı ,vizörü cidden bayıldım.
Samsung nx300 ile arasında kalmıştım . Kullansıkça ne kadar güzel bir karar versiğim anladım
Sent from my iPhone using Tapatalk