Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aradığınızda bilet alıyordum konuşmaya odaklanamadım.Siz bana diyorsunuz ki "bir arkadaşım lensinizi almak istiyor fakat 140 lirası var".Ben konuya "pazarlık yoktur" yazdığım halde bunu belirtince de diyorsunuz ki "satamam dersiniz olur biter".Birincisi ben ben oraya yazdığım halde 150 liralık objektif 140 olur mu demeniz benim yapmaktan çekineceğim birşey.2. Düşüncem ise bir insan 140 lira bulabiliyor fakat 10 lira daha ekleyip objektifi almak yerine, 140 lira olur mu diye soruyor.. Hani araba değil ki bu 45 bin liram çıkmadı 44 bin lira olur mu diyesiniz.. 10 lira yahu. 10 lira ucuza satmak beni etkilemez fakat ben buna inanamıyorum. Objektif kaç haftadır duruyor gerekirse dostum 2-3 gün bekletir misin 10 lira bulayım halledelim dersin tamam derim.
Kazanabiliyorsa bravo valla.Yaklaşık 7-8 yıldır forumdan bişeyler alıp satarım. Aldığım fiyata yada üstüne sattığım bişey olmamıştır herhalde. Hep zarar. Ama hobi olduğu için problem değil.
Bak kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama cidden hakediyorsunuz aradim evelip geveliyorsun ben diyorum banami dediniz ( ölücü ) diye hayir baskalari yazdi onlara dedim diyorsunuz herseyi gectim konyada okuyan bi kardesime alicam yav anlamsiz bi mucadele icindesin 10tl kar mi edicem ? Ticaret yapiyorum diyelim 10tl icinmi ugrasicam ? Empati kurmayi dene ! Hic paran olmadigi zamanlar olmadi sanirim ! ( bide ögrenciyim dedin ) herşeyi kenara biraktim indirim olmaz diye bastira bastira bi ettin bizi fiyat budur inmem yok dedim 160 actin 150 indin bu nedir ? Madem kendine guveniyorsun bukadar neden indin hani indirim olmazdi ? Ya gercekten kendinizi kücük dusuruyorsunuz..
1. Ben bilet alırken sen aradın açmadığım halde üstüne tekrar aradın ve işimin arasında sana cevap vermeye çalıştım. 2-3 kişi aynı şekilde yazdı kim istediyse ona dediğimi söyledim. Hayır sana söylemedim diye birşey çıkmadı ağzımdan.2. Ürün benim ve fiyat kırma hakkına sahibim senin gibi birine hesap verme zorunluluğum yok.3. Evet bende öğrenciyim fotoğraf bölümü okuyorum. Pazarlık yoktur yazan adamdan hiç bir zaman fiyat düşürmesini istemedim. Onu bırak yeri geliyor "pazarlık sünnettir" yazan adamdan bile istemiyorum. Sevmiyorum. Madem çıkmadı kardeşinin parası üstünü sen tamamlasaydın. Ama yok ne kadar ucuza alırsak o kadar iyi.. 10 lirayı bulmakta zorlanan adam 140 liraya ürün almasın tutarlı bir tarafı yok bu işin.
İstersen 140 lirasını da sen ver. Demek istediğimi anlamamışsın. n Evet ben sevmiyorum ve insanlarla para konuşmak istemiyorum. Bu yüzden de oraya yazdım diyorum. En ucuz fiyat bende olduğu halde 10 lira indirim istiyorsunuz. Komik. Dediğim gibi 2-3 bekletirdim öyle alırdınız fakat bana diyorsunuz ki "düşünürseniz dönersiniz". Ayrıca sen telefonda get ile alacak dedin. Şimdi ne para vermesinden ne para çıkmamasından bahsediyorsun?
Sen burda komple yanilmissin benim hic 50m a1.7 im olmadi iyi gunler
Getle bedavaya alınmıyor. Fakat getle alacak adam 10 liram yok demez get sisteminin ne olduğunu biliyorum. Daha fazla saçmalama istersen. Ayrıca chat programında arkadaşınla konuşmuyorsun, kimse senin kötü dilini anlayabilmek için uğraşmak zorunda değil. Burası bir forum ve yazımına dikkat etmelisin.
10 lira indirim isteyen sendin ben değil. İyi akşamlar
10 liranız yoksa ben size yollıyim bu sacma muhabbette daha fazla sürmesin
Başlatan zahrey