Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kargo duzgun yapilmamismiydi? Sahsen ben bisey gonderirken biyolojik silahlari bile hesap ediyorum,hava almaz posete sariyorum.
Öncelikle geçmiş olsun,ben sıfır ürün almıştım,kargo da sıkıntı yoktu ama ürün de arıza vardı.Kargo bizim ile alakamız yok diye tutanak tutmamıştı. Sizin durumunuz da ne yapılabilir ben olsam kargodan almazdım bu şekilde ki kutuyu. Her ürünün illa faturası mı olması lazım? Oldu o zaman kargolara her ürüne zarar versinler.Sıkıntılı bir süreç kısacası.Bu iki kullanıcı aynı kişi mi bu arada? http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,6667.0.html
Konunun disindayim, iki arkadasi da sadece forumdan biliyorum ve hic alisveris yapmadim.Ama prensip olarak soyle dusunuyorum:Kargoda meydana gelebilecek hasar gondericiye ait olmali. Ki 2009 da bir arkadasa bir makine gondermistim. Bir biskuvi kutusuna koyup etrafini guzelce doldurdum. Ama kargoda makinenin uzerine biskuvi tozu gibi bisey akmis ve makine batmis. Alici arkadas durumu anlatip iade etmek istedi, kabul ettim ve mahcup oldum.
olaydan dolayı üzgünümarkadaşımız bu olayda haksız değildirama bende haksız değilimürünü sağlam gönderdiğimi arkadaş kabul ediyorbende sağlam iken fotoğrafını da gönderdimKARGONUN KÖTÜ TAŞIMASI YÜZÜNDEN SATICI NEDEN PARA ÖDESİN