Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedib bey sizin bunu tekrar tekrar söylemeniz resmen Aysun Kayacı'nın "Benim oyumla çiftçinin oyu bir olur mu?" ya benzedi. Bence bu ayrımcılıktır artık. Burada varoşlardan da insan olabilir. Hatta bizim İstanbul'un varoşu olan bir yerde iş yerimiz var. Sizin bu yaptığınız yorum gerçekten ayıp oldu. Resmen zengin/fakir, beyaz/siyah ayrımına benzedi..O varoş dediğiniz insanlar genelde ya çiftçi yada hayvancı."Çiftçi milletin efendisidir" M. Kemal ATATÜRK
İyi akşamlar... İnsanlar hep ileri ve konforlu yaşamı elde etmek için çaba gösterirken; sizin hala varoş kültürü savunmanızı yadırgadım. Varoş kültürünü yadırgamak başka, seçkin olmak başka.... Yazışmalarınızda kişileri birbirine düşürme havası sezdim. Amacınız kişileri birbirine düşürme çabanız dilerim başarısız olur; ama sanıyorum ki bunu başardınız. Ayak takımı olacağıma, kral olmayı tercih ederim. Siteye saldırı amacınızı anlamış değilim, anlamakta istemiyorum.
Vedib Bey,Yasiniz geregi bu ortami sakinlestirmeniz gerekirken, goruyorum ki isi iyice kizistirmaya calisiyorsunuz.Bu varos kulturu begenmiyorsaniz aslinda yapacaginiz sey cok acik bir sekilde belli...
Ne yapılmalı?
Emre niye susturulmuş kime ne hakarette bulunmuş?Bazı kişilerle tartışanlar hep haklı olsalarda susturulacakmı?Neden tartışmalar hep aynı kişiler tarafından gerçekleştiriliyor?
"varoş" kelimesine sığınarak gruplaşmayı teşvik edici hareketlerinden ötürü yeni mesaj atarak olayları körüklemesini engelledim. Siteye girişi açık.Ayrıca "Doğru söyleyenler susturuluyor" gibi basit bir suçlamaya yeltenme abi. Bu doğrudan bana hakaret olur, ve sandığından kırıcı.
Vedib bey sizin bunu tekrar tekrar söylemeniz resmen Aysun Kayacı'nın "Benim oyumla çiftçinin oyu bir olur mu?" ya benzedi. Bence bu ayrımcılıktır artık. Burada varoşlardan da insan olabilir. Hatta bizim İstanbul'un varoşu olan bir yerde iş yerimiz var. Sizin bu yaptığınız yorum gerçekten ayıp oldu. Resmen zengin/fakir, beyaz/siyah ayrımına benzedi..
Başlatan Kuvvet
Başlatan JoRDaN