Gönderen Konu: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar  (Okunma sayısı 289203 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
Ynt: Pentax K-r ile çekilen fotoğraflar
« Yanıtla #225 : 27 Aralık, 2011, 23:15:13 »
ah herkes senin gibi yapıcı yorum yazsa can feda üstte görüyorsun çoğu "iyi almamışsın aynen" gibi kelimeler yazıyor buda beni agresifleştirip pentaxdan v.s soğutuyor insan açıklar senin gibi şu şudur ilk seride olur böyle şeyler her markada felan der adamlar hemen afedersin bize s*kt*r çekiyor.
kaldım çaresiz dslr ye ne geçebiliyorum nede vazgeçebiliyorum zaten bu fujis200 den iyice nefret ettim birde dslr likede en iyisi diyordu herkes yok baba bence bi kompak var birde dslr like kandırmaca boşa hamallık yapıyorum 700 kusur gram eşek kadar bazı gerçek dslr lerden bile büyük kafam tam çorba oldu.Birde üstte dalga geçilmiş iyice fujiyle devam et diye tabi dslrmız yokki dandik alet elimizdeki.Çok mersi tekrardan samimi ilgi ve alakan için..

raver fotoğraf çekmek istiyorsan canon 350D bile en yeni DSLR-like modellerden daha iyi ve istenilen sonuçlarda fotoğraflar verebilecek yapıya sahiptir o yüzden kafanı çok modele takma uygun fiyatlı temiz bir makine bul ve DSLR ye geç.550 lira civarına canon 20D ler satılıyor baba makinedir valla.yine pentax k100ds var kit lensle müthiş sonuçları var. al fotoğraf çekme zevkini yaşa şu mu bu mu olayına girince insanın kafası bir noktadan sonra kaldırmıyor...Pentax K-R modeli bence pentaxın sıçrama noktasıdır.bir basamak üste taşımıştır firmanın karakteristik yapısını.k-x te durum böyle değildi.o yüzden bir iki model yüzünden pentax sorunlu ürün üretiyor demek biraz haksızlık olur.
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı JoRDaN

• Üye
  • Hikmet SiR
    • Profili Görüntüle
    • Hikmet Sir Photography
« Yanıtla #226 : 27 Aralık, 2011, 23:18:30 »
kr sorunlu makina imiş flaş sorunu teker sorunu v.s iyiki almamışım zaten üretimi durması da şüpheli el değiştirmeside pentaxı körü körüne savunmak çok büyük yanlış hiçbişe tapmayın arkadaşlar sonuçta bir mal bunlar herkes rahatsız şu pentax fanatikliği yapanlardan.

ah herkes senin gibi yapıcı yorum yazsa can feda üstte görüyorsun çoğu "iyi almamışsın aynen" gibi kelimeler yazıyor buda beni agresifleştirip pentaxdan v.s soğutuyor insan açıklar senin gibi şu şudur ilk seride olur böyle şeyler her markada felan der adamlar hemen afedersin bize s*kt*r çekiyor.
kaldım çaresiz dslr ye ne geçebiliyorum nede vazgeçebiliyorum zaten bu fujis200 den iyice nefret ettim birde dslr likede en iyisi diyordu herkes yok baba bence bi kompak var birde dslr like kandırmaca boşa hamallık yapıyorum 700 kusur gram eşek kadar bazı gerçek dslr lerden bile büyük kafam tam çorba oldu.Birde üstte dalga geçilmiş iyice fujiyle devam et diye tabi dslrmız yokki dandik alet elimizdeki.Çok mersi tekrardan samimi ilgi ve alakan için..

Bunları birleştirerek bir şey söylemek istiyorum "raver" (İsminizi bilmediğim için nickle hitap ediyorum) , ilk baştaki yazınızda keşke onu yazmadan önce Pentax K-r'nin neden üretimi durdu veya sorularınız varsa sorabilirsiniz. Forumda çok fazla Pentax K-r kullanan kişiler var onlardan fikir alabilirsiniz. Sorunuz birazda kötüler gibi olmuş ve birazda tavrınız şikayetçi gibi. Burada kimse pentax'ın fanatikliğini yapmıyor. Sonuçta pentax kullanıyoruz ve bize verdiği sonuçlardan şimdilik memnunuz. Memnunuz ki kullanıyoruz ha ileride yetmez ne biliyim başka şeyler olur değiştiririz.  Herkesin cebindeki para kendisine, isteyen istediği makineyi alır istediği markayı alır. Biz bu sitede zaten pentax markadan başka bütün markaları bir araya getirerek fotoğraf forum'u oluşturmak. Farklı farklı ve güzel bilgiler geldiğince ve buldukça yazıyoruz bir şeyler öğrenmek için. Elektronik bu tamamiyle şans işi. Pentax K7 kullandım diyafram tekerleğinde atlamalar yaşıyordum. Tamire vererek düzelttim, ve hiç bir sorunu kalmadı aksine eskisinden daha iyi oldu. Ha bir arkadaşım benden önceden beri k7 aldı kullanıyor hiç bir problemi olmadı. Dediğim gibi tamamiyle şans işi. Sizde Dslr makine yok. Ve araştırmaktasınız istediğinizi almakta özgürsünüz. Buradaki hiç bir yorum sizin kendi üzerinize değil, sadece ettiğiniz şikayetleri kullanan insanlar tarafından cevaplar sonuçta kullanılmış ki bir şeyler söylüyebiliyorlar.
Ha burada kimseyi savunmuyorum yanlış anlamayın beni kesinlikle. Sadece konunun daha fazla uzamaması için söylüyorum bunları. Lütfen kimse üstüne alınmasın ama forumda üslup çok önemli, bu kurallara uyalım. İyi forumlar.  ;)
Nikon D750
Nikon 24mm‑70mm ‑ F/2.8
Nikon 50mm - F/ 1.4
Nikon 70-200mm VR II - F/2.8

www.hikmetsir.com
Instagram: @hikmetsir

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #227 : 27 Aralık, 2011, 23:18:37 »
rica ederim benim icin mutluluk raver kardesim seni sadece bu siteden degil diger kardes sitemizdende tanirim bizler yapici olmaliyiz insani kazanmak zordur kaybetmek cok kolay burada vehbi abi var yunus abi var sukru can abi var ben varim daha diger genc kardeslerimiz var biz sana makina alimindada her konuda elimizden geleni yapariz burda diger genc arkadaslarimizda elinden geldigi kadar yaridmci olur (laf aramizda ben bile onlar olmasa bilgisayari bile kullanamayacagim ;D ;D ;D ;D bazen hepimiz sinirleniyoruz allah razi olsun hemen diyorlar gulerek ercan abi sakin ol ;D ;D ;D ;D ;D bende buyuklerimi sayip kucuklerimi sevdigim icin hemen sakinlesiyorum)her ihtiyacinda yardimci olmaya haziriz fotolarini paylas ,makinani satisa koy hangi marka istiyorsan bulmaya calisirim basim ustune insallah hep birlikde iyi olacagiz raver bu arada ismini unuttum ozur dilerim hatirlatirsan sevinirim raver

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : 27 Aralık, 2011, 23:19:44 »
raver fotoğraf çekmek istiyorsan canon 350D bile en yeni DSLR-like modellerden daha iyi ve istenilen sonuçlarda fotoğraflar verebilecek yapıya sahiptir o yüzden kafanı çok modele takma uygun fiyatlı temiz bir makine bul ve DSLR ye geç.550 lira civarına canon 20D ler satılıyor baba makinedir valla.yine pentax k100ds var kit lensle müthiş sonuçları var. al fotoğraf çekme zevkini yaşa şu mu bu mu olayına girince insanın kafası bir noktadan sonra kaldırmıyor...Pentax K-R modeli bence pentaxın sıçrama noktasıdır.bir basamak üste taşımıştır firmanın karakteristik yapısını.k-x te durum böyle değildi.o yüzden bir iki model yüzünden pentax sorunlu ürün üretiyor demek biraz haksızlık olur.

yav bende şaşırdım kaç yıllık pentax kullanıcısı bunları söyleyen kr alma sonra pişman olursun diyorda başka bişey demiyor k10 al k20 al ama kr alma diyor bende hep kr ye ısınmıştım sanki  hiç dokunmadım bile ama bana o kadar sıcak geliyorki kr aşk gibi bişey oluştu.

Bu arada ustalarım adım selim yaş 37 valla öyle yazmışsınızki utandırdınız beni ben ne böyle bir olgunluk gördüm nede böyle bir forum her yönüyle kalitenin zirvesinde kişiler ayakta alkışlanacak insanlarsınız ben dh forum gibi üstüme çullanırlar sandıydım ama çok yanılmışım.
« Son Düzenleme: 27 Aralık, 2011, 23:23:55 Gönderen: raver »

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
« Yanıtla #229 : 27 Aralık, 2011, 23:22:00 »
neden pişman olasınki.parasının hakkını en iyi şekilde veren modellerden bitanesi.temiz bitane bulursan kaçırma bence...
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : 27 Aralık, 2011, 23:22:16 »
Gram pişman değilim bence almalısın harika bir makine..

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #231 : 27 Aralık, 2011, 23:23:56 »
arkadaslar  tamam raver kardesime aliyoruz bir tane kr

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : 27 Aralık, 2011, 23:24:54 »
 :) :) :) anlastikmi raver sana bulacagim bir kr

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : 27 Aralık, 2011, 23:27:28 »
sormasi ayip butcen ne raver sana piyasanin en ucuz kr ini bulacagim ikinci el tamam dersen iban numarami verecegim benden haber bekle
satici ile iletisime gececegim

Çevrimdışı Selim

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : 27 Aralık, 2011, 23:34:13 »
ercan abi işlerim biraz kötü bu aralar küçük bir işletmem var endüstriyel ısıtma soğutma üzerine vergiler v.s öyle belimi büktüki, maddi gücüm zayıf bu aralar aslında hatta kendimede kızıyorum bu kadar maddi sıkıntı içinde foto hevesini düşündüğüm için inşallah işler hareketlenirde istediğim kr me kavuşurum tabi şu elimdeki takozuda satmam lazım..
ilgi ve alakn için tekrardan teşekkür ederim muhakkak alma aşamasında senden yardım rica edeceğim sana ve burdaki değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim tekrar tekrar..
şimdi müsadenizle yatayım sabah malum erken kalkıyoruz saygılar herkese..

Çevrimdışı healtyhead

• Üye
  • Her tercih bir vazgeçiştir!
« Yanıtla #235 : 27 Aralık, 2011, 23:34:53 »

Yavrucum k10d adına konuş :s :D
Nikon D600
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM
Nikon Speedlight SB-800
Pentax K1000
Miranda 28mm f2.8 Macro
Lowepro 302AW

http://www.flickr.com/photos/srdnckaya/
Serdinç KAYA
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

Çevrimdışı PENTAX

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : 27 Aralık, 2011, 23:35:50 »
yapma refik acı bize   :)

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : 27 Aralık, 2011, 23:39:11 »
yapma refik acı bize   :)
Pimi Ercan abi çekti yapacak bir şey yok abi  ;D

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #238 : 27 Aralık, 2011, 23:39:46 »
Yavrucum k10d adına konuş :s :D

K-r dan henüz boşanmadım abi  :P

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #239 : 27 Aralık, 2011, 23:40:32 »
ercan abi işlerim biraz kötü bu aralar küçük bir işletmem var endüstriyel ısıtma soğutma üzerine vergiler v.s öyle belimi büktüki, maddi gücüm zayıf bu aralar aslında hatta kendimede kızıyorum bu kadar maddi sıkıntı içinde foto hevesini düşündüğüm için inşallah işler hareketlenirde istediğim kr me kavuşurum tabi şu elimdeki takozuda satmam lazım..
ilgi ve alakn için tekrardan teşekkür ederim muhakkak alma aşamasında senden yardım rica edeceğim sana ve burdaki değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim tekrar tekrar..
şimdi müsadenizle yatayım sabah malum erken kalkıyoruz saygılar herkese..
sende sagol raver once islerin duzelsin insallah buluruz makina sana sen moralini yuksek tut insallah duzelir islerin kendine iyi bak gorusmek uzere

Pentax 16-45mm ile Tamron 17-50 Kıyaslama, Inceleme Testi....

Başlatan ikarahal

Yanıt: 21
Gösterim: 33317
Son İleti 29 Kasım, 2013, 18:50:59
Gönderen: haldun31
pentax me super aldım fakat..

Başlatan esriler

Yanıt: 3
Gösterim: 7379
Son İleti 26 Mart, 2015, 11:52:52
Gönderen: Baha
Pentax hakkında genel bilgi.