Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nikon burukluğunu şöyle bağlamak lazım.Türkiye de malesef Pentax'a gereken ilgi ve sahiplik yok.Bu işlerin ticaretini yapanlar Nikon ve Canon dan başka markayı tanımayıp kaale almıyorlar.Pentax'ın tüm ürün ve aksesuarlarını uygun bir fiatlarla kullanıcılara kavuşturacak bu işe önem veren ithalatcı ve satıcılar yok malesef Türkiye debir kaç kişiler el altı alım satımla işi tekeline alıp karaborsaya çeviriyorlar.Beğendiğimiz bir aksesurara rastladıkmı sanki bulunmaz hint kumaşı muamelesi görüyoruz ama biz bişey satmaya kalkınca neymiş Pentax para etmiyormuş. Bize satarken dünyanın parası bizden alırken neredeyse bedava. Sorun burada.Pentax'ın sahibi yok Türkiye de.
canoncuların nikoncuların gövdelerini hemen satabildiğinimi düşünüyorsunuz?öyle düşünüyorsanız bigün o markalara geçtiğinizde durumun farklı olmadığını görürsünüz
Pazarlık sünnettir söylemini ağzından düşümeyen bir toplum olarak alım satımda insanların böyle alçalması kadar normal bişey yok.
...Çerkes Karadağın görme kültürü serisinde günümüz hobi fotoğrafçılığının nasıl çıktığı, şu an kimlere hizmet ettiği ve aslında fotoğrafa nasıl zararlar verdiği konusunda çok önemli tespitler bulunmaktadır. Okumanızı tavsiye ederim.SLR makinasını boynuna asıp gezen cafede oturup biribirini çeken, sadece canon nikon ve dağıtıcılarını zengin eden fotoğraf gibi çok güçlü ve önemli bir anlatım aracını bu şekilde ayaklar altına alan insanlardan farkınız olsun istiyorsanız fotoğrafın gerçekten ne olduğuna eğilin derim...
pazarlık sünnet olmasına sünnet de herşeyin bir hakkı var, hem kul hakkı diye bir şey de var,madem herşeyde islama riayet ediyorsun. Karşılıklı edep adap çerçevesinde olmalı herşey. teklifini yaparsın anlaşırsan alırsın, anlasamazsan hesap sormak haddi aşmak niye? ben buna kızıyorum esas. yani benim yakındığım olay satamamak veya insanların düşük teklif vermesinden ziyade insanların bu tavrı oldu.