Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar lütfen bitirelim mi bu konuyu? Konu başlığı ile ilgili herhangi bir durum yok artık olay başka şeylere kayıyor. Ben anlamıyorum bu pozitif negatif şeyi gerçekten geçenlerde de bunun konusu açıldı. Forum ortamındayız arkadaşlar bu +'lar veya - ler çok bir işe yaramıyor inanın gerçek hayatta + larınız fazla olunca güzel fotoğraf çekemiyorsunuz - leriniz fazla olunca size dışarıda fotoğraf işi falanda vermiyor değil. Burası Fotoğraf Paylaşım Forum'u detaylara takılıp insanları forumlara küstürüyoruz. Paylaşım yapan bilgi veren insanları bu tarz yazılanlardan dolayı uzaklaştırıyoruz. Ben artık çok fazla bakamıyorum bile hem yoğunluktan hem çok fotoğraf çekemiyorum artık ama hergün girer bakarım neler olmuş ne var ne yok diye ilgili konu başlığını gördüğüm anda içine girer içinde neler olup bittiğini öğrenirim. Burda her üye aynı haklara eşittir. Bu ister 9000 tane + sı olsun ister 9000 eksi puanı olsun. Şahsen ben Pentax camiasında hiç bir zaman bu + / - e bakarak insan değerlendirmedim. Bir şey mi alacağım tanıdığım veya tanıdığımın tanıdığından alırım ki zaten Pentax camiasında çoğu birbirini tanıyor veya tanıyanının bir arkadaşı falan çıkabiliyor. Bu kadar az mevcutta olayların çıkmasına anlam veremiyorum. Tabii ki bazı insanlar birbirini çekemeyecek bu gayet normal ama yorum yapma onun yazdığı yere veya onunla ilgili şeyler söyleme. Böylelikle kimse sana ne sataşır ne laf atar. Artık insanlar fotoğraf çekmiyor sadece sidik yarıştırıyor. Yazılanları görünce ağzım açık kalıyor inanın hakaret kötü sözler falan okuyunca. Lütfen arkadaşlar bu tartışmalara bir son verilmeli. Ve bence "itasdemir" in susturulma cezası almasını desteklemiyorum. Sadece o üyenin değil hiç bir üyenin almasını istemem. Tabi ki forum'un düzeyini bozan insanlar hariç! Fakat gerçekten güncel olan insanları uzaklaştırmak olmuyor. Zaten forumda aktif olan konulara cevap veren çok az kişi kaldı diğer insanlar sadece seyirci olarak davranıyor bunların içlerinde bende varım! Umarım verilen cezalar ve oluşan sorunlar kısa süre içinde halledilir. İyi forumlar herkese.Hikmet SiR
valla bahattinin kafası netleştiyse silelim gitsin, benim ihtiyacım yok böyle şeylere, yeterki o öğrensin gerçeği, kilit lütfen
bahattin uzaktan uzaktan bakıp durma sil şu konuyu, sonra incelersin + - leri