Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir amaç, bir bedel ödemek demektir benim için. Hayatın her alanında bu görüş böyledir benim için. Mesela ekmek almak için ödenecek bedel yürümek ve ekmeğin ücretini ödemektir. Burada düşünülmesi gereken "Ekmek yememe değecek mi yürümek ve ekmeğin ücretini ödemek?". İlişki basit, AMAÇ - BEDEL.. AMAÇ - BEDEL.. AMAÇ - BEDEL..Şimdi diyorsunuz ki eski ismiyle PentaxTurkey'in çok değerli konulardı vardı. Bu konuda hemfikiriz. Tabi ki vardır. Sevdiğim sevmediğim birilerinin emeği mutlaka geçmiştir. Yani inkar etmek çok abes. Şimdi küçük bir hesap yapalım.AMAÇ: Değerli konuları kurtarmak.BEDEL: "176531 Posts in 7972 Topics by 5002 Members." bu istatistiğe sahip database'de ayıklama yapmak. Bunun mümkünatı yok. Ütobik fikir. 7972 konuyu inceleyip, 176.531 iletiyi gözden geçirmek diye bir şey olamaz. Diyelim ki gözden geçirmeyi bırakıp doğrudan birleştirme yapsak (ki bu da ütobik), ölü link'ler, ölü başlıklar, kirlilik yaratan iletiler..... 2 siteye de üyelik açmış üye hesapları, geçersiz e-posta adresleri..... Bu şekilde de PentaxTürk'e zarar vermiş oluruz.AMAÇ için BEDEL çok pahalı. Üzgünüm.Not: almaph, kendi iletisini kendi kaldırmıştır. Herhangi bir müdahale söz konusu olamaz.
Çok iyi bir girişim. Yönetim olarak pasif ve adminleri gereksiz insanlardan oluşmuş bir forumdu. 3-5 kişinin kendi malı gibi kullandığı bir forumun uzun süre kalması imkansızdı. Adında PENTAX ibaresi,adı geçen hiç bir oluşum PENTAX düşmanı bir düşüncede olamaz. Bu adice davranışa ben son verecektim benden önce davrandılar. Başkası satın aldı. PENTAX markasını kötüleyen bir oluşum halini almıştı.Diyeceksiniz ki PENTAX babamızın malımı neden kendi malım gibi davranayım. Bu düşüncede olanlar ahlak anlayışı zayıf insanlardır. Sen yıllarca PENTAX kullan sonra başka markaya geçtiğinde PENTAX'ı kötülemeye başla. Be adi kişilik PENTAX kötüydü neden yıllarca kullandın. Neden hala PENTAX sitesinde atıp tutuyorsun . Tekrar ediyorum gereksiz ve pasif insanların yönetiminde olan bir oluşumdu. www.pentaxkötülemenoktası.com diye dalga geçiyordu insanlar.Daha söylemek istediğim çoook şey var ama o kişiliksizlere fazla söz söylemeye gerek yok.Gölge etme başka ihsan istemem derim geçerim
Bir dokun bin ah işit.......... Cevap hakkı doğmaması için yazmıyordum...... PentaxTurkey belki hatıralar açısından önemliydi; ama sebepsiz sanal kin tohumlarının ekildiği yer olduğunu sağır sultan bile biliyor... Size sebepli veya sebepsiz kin duyuluyorsa başka forumlarda bile çamur atılmaya veya karalanmaya tahkir edilmeye kadar takip ediliyorsunuz.... İşsiz güçsüz sanal elemanlar, çalışanlarda işyerinin işlerini ikinci plana iterek cevap yetiştirme görevlileriydi... Bu görevliler kendilerini biliyor ve maalesef şimdi bazı fotoğraf forumlarında sığıntı durumundadırlar. Bitmiş bir konuyu dile getirmek gereksiz ama yanıldığımı düşünüyorsanız.......... Soru = PentaxTürk neden kuruldu ?
Arkadaşım resmen hakaret etmişsin insanlara farkındamısın farkındsın... Bu hakareti durdurma yetkisi olanlar farkındamı hakaretlerinin farkındalar ama umurlarunda değil demekki onlarda aynı fikirdeler senle.
Bahattin bey tamam silme herkes görüşünü istediği gibi açıklasın içini döksün döksün de hakarette etmesin. Benim pentaxturkeye olan gönül bağım alexin siteyi böyle bir eleştiri ortamından sonra keyfii olarak kapatmasından sonra koptu gitti. O keyfilik o saygısızlık burdada devam edecekse buraylada kopar. Ha ben bi kişiyim beni sallarsınız sallamazsınız o ayrı ama bu sitede yorum yapan bi kullanıcı en azından ne olursa olsun hakaret edemeyeceğinin bilincide olması gerekir. Saygılar...
CemDeniz, gazali.. Yönetimden şuan başka isim gelmedi aklımda ama mesela bu 2 isimle de tartıştığımı hatırlamıyorum. Gayette iyi izlenimleri var bende. Alaettin abiyle çok sık olmasa da hal hatır sorarız birbirimize. Cem ile de bilmem Cem tartıştık mı hiç?